§ 20 Pysäköintikielto Puinnintielle

Lataa 

PRIDno-2024-824

Päätöspäivämäärä

15.3.2024

Päätöksen tekijä

Liikenneinsinööri

Päätöksen peruste

Teknisen toimialan toimintasäännön 5 §:n nojalla liikenneinsinööri päättää liikenteenohjauslaitteiden asettamisesta ja liikennejärjestelyistä katualueella pois lukien alueelliset yleissuunnitelmat, laajat liikenteelliset kokonaisuudet sekä pysäköinnin maksullisuuteen liittyvät liikennemerkkijärjestelyt.

Kuvaus

Porin kaupungille on tullut aloite pysäköintikiellon toteuttamiseksi Puinnintielle. Aloitteessa todetaan mm. seuraavaa:

Esitän (raskaan kaluston) pysäköintikieltoa Puinnintielle omistamiemme kiinteistöjen kohdalle, eli [Peitetty]. Olen keskustellut asiasta myös [Peitetty] osoitteessa sijaitsevan [Peitetty] kanssa. Ohessa heidän lausuntonsa asiaan: ”Taisit soitella siitä Puinnintien raskaan kaluston pysäköintihaasteesta. Pidimme palaverin ja totesimme ehdotuksesi olevan oikein hyvä. Kiitos mahdollisuudesta, että lisäät myös kadun toisen puolen tuolta osin mukaan tähän anomukseen."

Infrajohtaminen on tutkinut aloitteen, ja pitää sitä perusteltuna. Kaupungin linjauksen mukaisesti kiinteistön haltijalla on mahdollisuus saada pysäköintikielto tonttinsa kohdalle näin halutessaan, ellei sen eväämiseen ole mitään erityistä syytä.

Infrajohtaminen on laatinut suunnitelman raskaan liikenteen pysäköintikiellon toteuttamiseksi.

Päätös

Päätän hyväksyä liitteenä olevan suunnitelman.

Allekirjoitus

Eija Riihimäki, liikenneinsinööri, Tekninen toimiala, Infrayksikkö

Organisaatiotieto

Infrayksikkö