§ 14 Suuntaporaukset 2024

Lataa 

PRIDno-2024-1239

Päätöspäivämäärä

20.3.2024

Päätöksen tekijä

Johtaja, Porin Vesi

Päätöksen peruste

Urakoitsijan valintaperusteena on halvin hinta. Tarjousten avauspöytäkirja ja vertailutaulukko ovat päätösesityksen liitteenä.

Annettujen yksikköhintojen perusteella halvimmat hinnat jokaisesta urakkakohteesta jätti Lännen Alituspalvelu Oy.

Tarjousvertailu tulee viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain 7§:n 2 momentin mukaan julkiseksi vasta, kun sopimus on tehty. Asianosaisilla on oikeus saada tieto tarjousvertailun sisällöstä sen jälkeen, kun asiassa on tehty päätös.

Porin Vesi liikelaitoksen johtajan päätösvalta asiassa perustuu Porin Vesi, liikelaitoksen toimintasäännön 16.8.2021 kohtaan 3.2.

Kuvaus

Porin Vesi, liikelaitos on pyytänyt vuoden 2024 painejohtojen suuntaporauksista yksikköhintatarjouksia 22.2.2024 päivätyllä avoimella tarjouspyynnöllä.

Tarjouspyynnössä pyydettiin tarjousta neljälle eri suuntaporauskohteelle. Kolme urakoitsijaa jätti tarjouspyynnön mukaisen tarjouksen määräaikana. Kaikki tarjoukset olivat tarjouspyynnön mukaisia.

Päätös

Urakoitsijaksi kaikkiin suuntaporaukset 2024 -tarjouspyynnön mukaisiin urakkakohteisiin valitaan jokaisesta urakkakohteesta halvimman tarjoushinnan jättänyt Lännen Alituspalvelu Oy, Yhteenlaskettu hinta urakkakohteille on 122.220 €, alv 0 %. 

Allekirjoitus

Ismo LIndfors, johtaja, Porin Vesi liikelaitos

Organisaatiotieto

Porin Vesi