§ 46 SuomiAreena 2024 äänitekniikka ja screenit

Lataa 

PRIDno-2024-227

Päätöspäivämäärä

8.4.2024

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja, elinvoima- ja ympäristötoimiala

Päätöksen peruste

Kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset

Hankinnan kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset on selvitetty tarkemmin liitteenä olevassa vertailutaulukossa ja tarjouspyynnössä.

Kaikki tarjoukset täyttivät tarjouspyynnön kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset. Toiminnalliset ominaisuudet palvelukuvaukset (palvelusuunnitelmat) ja referenssit täyttävät tarjouspyynnön kriteerit ja vastaavat tilaajan tarvetta.

Elinvoima- ja ympäristötoimialan toimintasäännön 11 §:n mukaan toimialajohtajalla on hankintavaltuudet enintään 100.000 euroon asti.
Hankintaan liittyvät kustannukset maksetaan elinvoima- ja ympäristötoimialan/SuomiAreenan kustannuspaikalta

Kokonaistaloudelliset valintakriteerit

Tarjouskilpailun valintaperusteena oli kokonaistaloudellinen edullisuus. Tarjousten kokonaistaloudellista edullisuutta arvioidaan tarjouksessa annettavien tietojen perusteella, seuraavassa 
tärkeysjärjestyksessä:

1. Hinnoittelu: kohteiden (1 - 6) äänentoisto ja tekniikan vuokrauksen kokonaishinta
2. Palvelukuvaus
3. Referenssit.

Tarjousten arviointi ja vertailu

Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen antoi Apaja Capital Oy, co Rajupaja Oy. 

Tarjousvertailu tulee viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 6 §:n 3 momentin mukaan julkiseksi vasta, kun sopimus on tehty. Tarjoajilla on kuitenkin asianosaisina oikeus saada tieto tarjousvertailusta. Tämän jälkeenkään eivät liikesalaisuuden piiriin kuuluvat tiedot ole julkisia. Tarjotun palvelun kokonaishinta ei kuitenkaan ole liike- tai ammattisalaisuus.

Kuvaus

Porin kaupunki ja MTV järjestävät 25.-28.6.2024 SuomiAreena-tapahtuman Porissa. Porin kaupungin Elinvoima- ja ympäristötoimiala (Matkailu- ja markkinointiyksikkö / VisitPori) pyytää tarjouksia alla mainituista vuokrauksista SuomiAreenan Porin tapahtumassa vuonna 2024.

1. ÄÄNENTOISTO- JA TEKNIIKKALAITTEIDEN VUOKRAUS paikkakohtaisesti liite 1 mukaisesti. - tilaisuuksissa tarvitaan ns. head-set mikrofoneja, jotka toimivat lavalla olevien panelistien mikrofoneina, sekä langattomia käsimikrofoneja, jotka toimivat yleisömikrofoneina yleisön kommentteja varten. Äänentoiston ja screenin tulee olla käytettävissä SuomiAreena-viikolla tiistaista 25.6. perjantai-iltaan 28.6. sekä tarvittaessa maanantaista 24.6.2024 alkaen (tekniikan tulee olla valmiina niin että sitä voidaan käyttää tarvittaessa 24.6.2024 klo 15:00 alkaen). Tarjouksen tulee sisältää myös tekniikkahenkilön, joka vastaa äänentoistosta, mikrofonien asennuksesta puhujille kullakin lavalla päivän ajan

Kyseessä on hankintalain E-liitteen mukainen palvelun hankinta, jotka kilpailutettiin hankintalain 12 luvun mukaisesti. Hankinta toteutettiin avoimella menettelyllä ja tarjouspyyntö julkaistiin Tarjouspalvelu.fi/Pori –portaalin kautta Hilmassa. Tarjousaika päättyi 4.4.2023 klo 12.00.

Määräaikaan 04.04.2023 klo 12:00 mennessä tarjouksen antoivat:

- Apaja Capital Oy, co Rajupaja Oy 
​​​​​​- Kuja Media Oy
- Äänirasia Tapahtumantekijä Oy

Päätös

Päätän, että SuomiAreenan äänitekniikka- ja screenit vuokrataan  Apaja Capital Oy/co Rajupaja Oy:ltä edellä mainituin perustein.

Allekirjoitus

Lauri Kilkku, toimialajohtaja, Elinvoima- ja ympäristötoimiala

Organisaatiotieto

Konsernipalvelut