§ 56 Suunnittelupalvelu Yyterin infon luonto- ja retkeilyosioon

Lataa 

PRIDno-2024-1654

Päätöspäivämäärä

19.4.2024

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja, elinvoima- ja ympäristötoimiala

Päätöksen peruste

Introdesignin tarjous ja siinä kuvattu työskentelytapa ja aikataulu vastaa parhaiten tarjouspyyntöä. Aikataulu projektissa on erittäin tiukka, valmista tulee olla 1.7.2024, kun uusi inforakennus kokonaisuudessaan avautuu.

Elinvoima- ​ja ympäristötoimialan toimintasäännön 21§ Hankintavaltuudet ja laskujen hyväksyminen mukaan toimialajohtajalla on hankintavaltuus enintään 100.000 euroa.

Kuvaus

Luonto- ja retkeilyosion suunnittelua varten on pyydetty tarjoukset kolmelta eri toimijalta: IntroDesigniltä, Innerdesigniltä ja Omituinendesigniltä. Kaikilla toimijoilla on aikaisempaa kokemusta näyttelysuunnittelusta. Tarjouspyynnöt lähetettiin sähköpostitse 2.4.2024 ja vastaukset pyydettiin jo saman viikon loppuun mennessä. Yksi toimija, Omituinendesign, vastasi ettei voi osallistua tarjouspyyntöön oman työtilanteen ja projektin aikataulun vuoksi.  Introdesignin edustajan kanssa keskusteltiin puhelimitse ja Teams-palaverissa Innerdesignin kanssa.  Näissä keskusteluissa tarjouspyyntöjä tarkennettiin ja kysymyksiin vastattiin.

Introdesignin tarjous on 16800e(alv 0%) ja Innerdesignin 14900e(alv0%)

 

Päätös

Päätän hankkia suunnittelupalvelun Yyterin infon luonto- ja retkeilyosioon Introdesignilta tarjouksen mukaiseen kokonaishintaan 16800e(alv 0%).

Allekirjoitus

Lauri Kilkku, toimialajohtaja, elinvoima- ja ympäristötoimiala

Organisaatiotieto

ICT-yksikkö