§ 5 Kempinpuiston meluvallialue 1 kasvillisuustyöt

Lataa 

PRIDno-2023-4218

Päätöspäivämäärä

5.4.2024

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja, tekninen toimiala

Päätöksen peruste

Tarjouksen antoivat Piha J. Suomela Oy ja Viherkäine Oy. Molemmat tarjoukset täyttivät tarjouspyyntöön asetetut kriteerit. Halvemman tarjouksen antoi Viherkäine Oy.

Teknisen toimialan toimintasäännön 2§:n nojalla toimialajohtaja päättää suunnittelu-, urakka-, hankinta- ja palvelusopimukset, joiden arvo on enintään 500 000 euroa.

Kuvaus

Hankintapäätös sisältää Pohjoisväylään liittyvän Kempinpuiston meluvallialue 1 kasvillisuustyöt. Kilpailutus on tehty ympäristösuunnitelmassa esitettyjen taimimäärien ja kylvöpinta-alojen pohjalta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankinta toteutettiin avoimella menettelyllä. Tarjouspyyntö julkaistiin sekä Cloudiassa että HILMAssa. Lisäksi tieto tarjouspyynnöstä lähetettiin sähköpostilla lähialueella toimiville viheralan yrityksille: Satakunnan Viherpalvelu Oy, Viherkäine Oy, Piha.Si, Viherrakennus Hietaniemi ja Piha J. Suomela Oy.

Tarjouksen valintaperusteena on halvin hinta, mikäli tarjouksessa mainitut muut kriteerit täyttyvät.

Päätös

Päätän edellä mainituin kokonaistaloudellisin perustein, että Pohjoisväylän Kempinpuiston meluvallialue 1 kasvillisuustöiden urakka hankitaan Viherkäine Oy:ltä tarjouksen 7.3.2024 mukaisesti.

 

Liitteet

Tarjouspyyntö ja vertailutaulukko

Tarjousvertailu tulee viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 7 §:n 2 momentin mukaan julkiseksi vasta, kun sopimus on tehty. Tarjoajilla on kuitenkin asianosaisina oikeus saada tieto tarjousvertailusta. Tämän jälkeenkään eivät liikesalaisuuden piiriin kuuluvat tiedot ole julkisia. Tarjotun palvelun kokonaishinta ei kuitenkaan ole liike- tai ammattisalaisuus.

Allekirjoitus

Markku Koppelomäki, toimialajohtaja, Tekninen toimiala

Organisaatiotieto

Infrayksikkö