§ 3 Mönkijän hankkiminen, Satakunnan pelastuslaitos, Rauman ja Ulvilan paloasema, yhteensä kaksi (2) varusteineen

Lataa 

PRIDno-2021-5158

Päätöspäivämäärä

28.1.2022

Päätöksen tekijä

Pelastusjohtaja

Päätöksen peruste

Esitän, että Satakunnan pelastuslaitos hankkii tehdyn kilpailutuksen perusteella kaksi (2) mönkijää Macvers Oy:ltä hintaan 25 000 euroa alv 0%.

Satakunnan pelastuslaitoksen toimintasäännön 14 § määrittelee hankintavaltuudet. Pelastusjohtajan päättää johtokunnan hyväksymien yleisten perusteiden mukaisesti hankinnoista 100 000 euroon saakka.

Hankkeen yhteyshenkilönä Satakunnan pelastuslaitoksella toimii vt. kalustomestari Markku Rintala, jonka kanssa sovitaan mahdollisista optioiden käyttämisestä. Markku Rintala valtuutetaan allekirjoittamaan mönkijöiden hankintaan ja rekisteröintiin liittyvät asiakirjat.

Tilaaja ja toimittaja laativat hankintasopimuksen tämän hankintapäätöksen tultua lainvoimaiseksi. Tarjousvertailu tulee viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 7§:n 2. momentin mukaan julkiseksi vasta, kun sopimus on tehty. Tarjoajilla on asianosaisina oikeus saada tieto tarjousvertailusta.

Liitteet 

Tarjouspyyntö
Tarjouksista laadittu vertailutaulukko 

Tarjousvertailu tulee viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 7 §:n 2 momentin mukaan julkiseksi vasta, kun sopimus on tehty. Tarjoajilla on kuitenkin asianosaisina oikeus saada tieto tarjousvertailusta. Tämän jälkeenkään eivät liikesalaisuuden piiriin kuuluvat tiedot ole julkisia. Tarjotun palvelun kokonaishinta ei kuitenkaan ole liike- tai ammattisalaisuus.

 

Päätös

Päätän, että Satakunnan pelastuslaitos hankkii tehdyn kilpailutuksen perusteella kaksi (2) mönkijää Macvers Oy:ltä hintaan 25 000 euroa alv 0%.

Tämä päätös korvaa pelastusjohtajan aiemmin 21.1.2022 § 3 tekemän hankintapäätöksen. Aiempi päätös sisälsi Loimaan konepisteen tarjouksen kohdalla alv-laskuvirheen. Tämä päätös ei muuta alkuperäistä toimittajan valintaa.

Allekirjoitus

Pekka Tähtinen, pelastusjohtaja, Satakunnan pelastuslaitos

Organisaatiotieto

Satakunnan pelastuslaitos