§ 27 Vuokrasopimus Taidemuseon hallinnon toimitila Luvianpuistokatu 1

PRIDno-2022-2550

Päätöspäivämäärä

23.5.2022

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, tilayksikkö

Päätöksen peruste

Taidemuseon henkilökuntaa on joutuu poistumaan omista tiloista tulipalon seurauksena

Teknisen lautakunnan toimintasäännön mukaan ulkovuokrattujen vuokrasopimuksien toimivalta on tilayksikön päälliköllä, kun vuokra on alle 50 000,00 €/vuodessa alv. 0%.

 

Kuvaus

Porin taidemuseossa maanantaina 26 heinäkuuta vuonna 2021 vastaisena yönä on sattunut tulipalo ja sen seurauksena on toimistotilojan vahingoittunut. Taidemuseon vahingoittuneiden hallinnollisten toimitilojen tilalle tarvitaan uudet väliaikaiset toimitilat. Tekninen toimiala sijoittaa osan henkilökunnasta Kiinteistö Oy Domus Arctopoliksen tiloihin osoitteeseen Luvianpuistokatu 1. Ennen vuokra-ajan alkamista vuokranantaja kunnostaa tilat käyttäjälle sopivaksi, henkilökunta on tutustunut tiloihin. Vuokratilojen pinta-ala on 120 m2  ja vuokra-aika alkaa 1.7.2022. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi voimassa olevan yhden kuukauden molemminpuolisella irtisanomisajalla. Vuokran määrä on 1200 €/kk alv. 0%. Porin kaupungin on mahdollista hakea korvausta taidemuseon henkilöstön väistötilan vuokrakustannuksista palovahinkojen korjaustöiden ajalle, avustuksesta vakuutusyhtiö tekee erillisen päätöksen. 

Vuokranantaja antaa vuokralaiselle tarvittavan määrän avaimia kulkemista varten kiinteistössä. 

Päätös

Päätän hyväksyä esitetyn vuokrasopimuksen. Lisäksi päätän, että osapuolet vahvistavat vuokrasopimuksen voimaantulon allekirjoittamalla tämän sopimuksen. 

Allekirjoitus

Mikko Viitala tekninen toimiala tilayksikön päällikkö

Organisaatiotieto

Tilayksikkö