§ 26 Porin metsän ja maauimalan ympäristön maisemasuunnitelman tilaaminen

Lataa 

PRIDno-2022-3397

Päätöspäivämäärä

19.10.2022

Päätöksen tekijä

Infrajohtaminen toimintayksikön esimies

Päätöksen peruste

Kaikki tarjoukset täyttivät tarjouspyynnön kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset.

Tarjousten arviointi ja vertailu

Halvimman tarjouksen antoi Nomaji maisema-arkkitehdit Oy.

Liite: Tarjouspyyntö

Tarjousvertailu tulee viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 7 §:n 2 momentin mukaan julkiseksi vasta, kun sopimus on tehty. Tarjoajilla on kuitenkin asianosaisina oikeus saada tieto tarjousvertailusta. Tämän jälkeenkään eivät liikesalaisuuden piiriin kuuluvat tiedot ole julkisia. Tarjotun palvelun kokonaishinta ei kuitenkaan ole liike- tai ammattisalaisuus.

Teknisen toimialan toimintasäännön 4§:n nojalla toimintayksikön esimies päättää suunnittelu-, urakka-, hankinta- ja palvelusopimukset, joiden arvo on enintään 60 000 euroa. 

Kuvaus

Tekninen lautakunta päätti 22.2.2022 §37 puiden kaadosta maauimalan alueella. Päätöksen sisältyi, että Tekninen toimiala teettää maauimalan alueelle istutusten tarkennetun yleissuunnitelman kustannusarvioineen ja aikatauluineen. Päätöksen mukaan yleissuunnitelmassa otetaan huomioon ja yhteensovitetaan alueen monia eri tarpeita ja näkökohtia kokonaisvaltaisesti. Korvaavien istutusten lisäksi on tarve muun muassa uusia maauimalan aita ja sen hankintaa on esitetty teknisen toimialan vuoden 2023 työohjelmaan. 

Suunnittelun hankintaa on valmisteltu kansallisen kaupunkipuiston työryhmässä puheenjohtajan johdolla. Kaupunkisuunnittelun vastaava asiantuntija on pyytänyt suunnittelutyöstä tarjoukset vihersuunnittelun puitesopimuskonsulteilta noudattaen Teknisen toimialan suunnittelun ja valvonnan puitesopimusta.    

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta, hankinnan ennakoitu arvo on 30 000 €. Hankinta toteutettiin rajoitetulla menettelyllä. Tarjousaika päättyi 13.10.2022 klo 12.00. Tarjouskilpailun valintaperusteena oli kokonaistaloudellinen edullisuus.

Määräaikaan mennessä tarjouksen antoivat: Nomaji maisema-arkkitehdit Oy ja FCG Finnish Consulting Group Oy.

Päätös

Päätän edellä mainituin kokonaistaloudellisin perustein, että Porin metsän ja maauimalan ympäristön maisemasuunnitelma hankitaan Nomaji maisema-arkkitehdit Oy:ltä.

Allekirjoitus

Sanna Välimäki, infrajohtamisen toimintayksikön esimies, Tekninen toimiala, infrayksikkö 

Organisaatiotieto

Infrayksikkö