§ 92 Jätevedenpuhdistamoiden automaatiojärjestelmän huolto- ja ylläpitosopimus 2023-2024

Lataa 

PRIDno-2022-5998

Päätöspäivämäärä

7.11.2022

Päätöksen tekijä

Johtaja, Porin Vesi

Päätöksen peruste

Tarjous täyttää tarjouspyynnön kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset.

Insta Automation Oy:llä on päivystyspalvelu ja osaava henkilöstö ohjelmointitöihin. Insta Automation Oy:llä on myös pitkä osaaminen ko. järjestelmien yllä- ja kunnossapidosta. Tarjouksen mukainen vuosihinta on 11.640,00 € (alv 0%) ja koko sopimuskauden hinta 23.280,00 € (alv0%).

Tarjouksen kokonaisumma alittaa erityisalojen hankintalain mukaisen kynnysarvon. 

Tarjous on tekninen ja taloudellinen kokonaisuus huomioiden hyväksyttävissä.

 

Kuvaus

Jätevedenpuhdistuksen automaatiojärjestelmät vaativat toimiakseen säännöllistä kunnossapitoa, kehitystä ja korjaustoimenpiteitä.

Porin Veden jätevedenpuhdistamoiden automaatiojärjestelmät toteuttanut Insta Automation Oy on tarjonnut Porin Vesi, liikelaitoksen jätevedenpuhdistamoiden automaatiojärjestelmien kunnossapitoa vuosille 2023-2024.

Sopimus sisältää vuosittaisen huoltokäynnin laitoksille, koulutuspäivän, ohjelmointi- ja kehitystyötä sekä ohjelmistolisenssit käytössä oleviin ohjelmistoihin.

Insta Automation tarjoaa 24/7 puhelin- ja etäyhteystuen sekä etäyhteydellä tehtävät korjaukset ja muutokset..

Lisäksi sopimuksessa on sovittu varaosahinnoittelusta ja sopimuksen mukaisen ohjelmointi - ja asiantuntijapalvelun tuntimäärän ylittävän osan hinnoittelusta.

 

 

Päätös

Päätetään edellä mainituin teknisin ja taloudellisin perustein, että Porin Vesi, liikelaitos solmii jätevedenpuhdistamoiden automaatiojärjestelmien  huolto- ja ylläpitosopimuksen vuosille 2023-2024 Insta Automation Oy:n kanssa.

Allekirjoitus

Ismo Lindfors, johtaja, Porin Vesi, liikelaitos

Organisaatiotieto

Porin Vesi