§ 26 Hankintapäätös, Inclusin riskienhallintatyökalu

Lataa 

PRIDno-2022-6040

Päätöspäivämäärä

9.11.2022

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, ICT-yksikkö

Päätöksen peruste

Inclus ja Porin kaupunki ovat keskustelleet Inclusin riskienhallintatyökalusta sekä kartoittaneet Porin kaupungin riskienhallinnan kehityskohteita. Osapuolet ovat käyneet läpi, millä tavoin Inclus pystyisi vastaamaan Porin kaupungin riskienhallinnan tarpeisiin. Tarjouksen kohde on riskienhallintatyökalu selainpohjaisena ohjelmistopalveluna (SaaS). Lisäksi Inclus kouluttaa organisaation pääkäyttäjiä käyttämään Inclusia riskienhallintaprosessin toteuttamisen tehokkaasti. Inclus Oy:n on tehnyt tarjouksen, joka sisältää sisältää lisenssin, pääkäyttäjien perehdytys ja koulutus, prosessin suunnittelu ja valmistelut. Riskirekisterin suunnittelu ja valmistelu sekä riskien / trendien online tunnistaminen. Lisäksi raportointi- ja toimenpidesuunnittelutyöpaja. Kokonaisuus maksaa 12 kk 14 480 € (alv 0 %).

Kuvaus

Porin kaupungilla on tarpeen kehittää riskienhallintaa ja tähän tarvitaan sähköinen työkalu, jota kautta olisi mahdollista tehdä osallistavaa riskienhallintaa. Porin kaupungin riskit ovat hyvin laajalaiset ja tästä johtuen tietojärjestelmän tulee myös mahdollistaa riskienhallinta monipuolisesti riskienhallinnan eri teemoihin.

Päätös

Päätetään, että Inclus Oy:ltä hankitaan Inclus ohjelmistolisenssi. Inclus ohjelmisto mahdollistaa osallistavan ja tehokkaan riskienhallintaprosessin.  Inclus kokonaisuus 12 kk 14 480 € (alv 0 %). Sisältää lisenssin, pääkäyttäjien perehdytys ja koulutus, prosessin suunnittelu ja valmistelut. Riskirekisterin suunnittelu ja valmistelu sekä riskien / trendien online tunnistaminen. Lisäksi raportointi- ja toimenpidesuunnittelutyöpaja.

Elinvoima- ja ympäristötoimialan toimintasäännön mukaan ICT-yksikön päälliköllä on valtuudet päättää hankinnoista 100 000 € saakka.

Allekirjoitus

Ilkka Manninen, ICT-yksikön vt. päällikkö, Elinvoima- ja ympäristötoimiala, ICT-yksikkö / Tietohallinto

Organisaatiotieto

ICT-yksikkö