§ 9 Porin Tahkoluoto-Paakarit rakennusinventoinnin päivittäminen

Lataa 

PRIDno-2019-4756

Päätöspäivämäärä

8.11.2022

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, kasvupalvelut- ja kaupunkisuunnitteluyksikkö

Päätöksen peruste

Inventoinnin päivitys on kaavatyön etenemisen kannalta perusteltua tilata henkilöltä, joka tuntee alueen ja inventoitavat kohteet entuudestaan. 

Elinvoima- ja ympäristötoimialan toimintasäännön 21 § mukaan kasvupalvelut ja kaupunkisuunnitteluyksikön päällikkö voi päättää enintään 30 000 euron hankinnasta.

Kuvaus

Tahkoluoto-Paakarit osayleiskaavan rakennusinventointi on osin vanhentunut ja sitä tulee päivittää yleiskaavatyötä varten. Pyysimme tarjouksen Tahkoluoto-Paakarit osayleiskaavaan liittyvien, suojeltaviksi esitettyjen rakennusten inventointien päivityksestä alueen hyvin tuntevalta konsultilta, joka on aiemmin työskennellyt kaavahankkeen parissa. Inventoinnin päivitys on kaavatyön etenemisen kannalta perusteltua tilata henkilöltä, joka tuntee alueen ja inventoitavat kohteet entuudestaan. Työ on pienimuotoinen päivitys edelliseen inventointiin, jonka vuoksi hankintaa ei kilpailuteta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta. Hankinnan verollinen kokonaishinta on 2 976 euroa ja veroton kokonaishinta 2 400 euroa. Sopimuskausi päättyy ja valmis inventointiraportti luovutetaan tilaajalle 30.11.2022 mennessä.

Sopimuskausi alkaa, kun hankintapäätös on saanut lainvoiman ja sopimus on allekirjoitettu.

Päätös

Päätän edellä mainituin perustein, että Porin Tahkoluoto-Paakarit rakennusinventointien päivittäminen hankitaan Rautaholvi Oy:ltä.

Allekirjoitus

Janne Vartia, vs. Yksikön päällikkö, Elinvoima- ja ympäristötoimiala, Kasvupalvelut ja kaupunkisuunnitteluyksikkö

Organisaatiotieto

Kasvupalvelut- ja kaupunkisuunnitteluyksikkö