§ 46 Anomus, Porin kaupunkikeskusta ry/Porikorttelit, Liisantorin lähiliikuntapaikan käyttö yleisötilaisuuteen 21.12.2022

Lataa 

PRIDno-2021-3404

Päätöspäivämäärä

2.12.2022

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, liikunta- ja nuorisoyksikkö

Päätöksen peruste

Porin kaupunkikeskusta ry/Porikorttelit on anonut Liisantorin lähiliikuntapaikkaa kaikille avointa Valon Porin avajaistapahtumaa varten 21.12.2022 klo 17-20. Valon Pori -tapahtuma järjestetään 19.12.2022–8.1.2023. Avajaistapahtumassa järjestetään toiminnallista ohjelmaa ja tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Porin kaupungin kanssa. 

Liisantorin lähiliikuntapaikka toimii talviaikaan tekojääratana ja kesäaikaan hiekkatekonurmikenttänä. Liisantori toimii lähiliikuntapaikkaperiaatteella, eli käyttö on kaikille avointa eikä sinne varata erikseen seurojen vuoroja. Kenttää on kuitenkin mahdollisuus käyttää avoimien, liikunnallisten yleisötapahtumien järjestämiseen. Edellytyksenä tapahtuman järjestämiselle on, että tapahtumaan osallistumista ei rajoiteta. Tapahtumajärjestäjällä on oikeus järjestää myyntitoimintaa kenttäalueella ja sen yhteydessä tapahtuman aikana. Tapahtuman järjestäjä vastaa myyntitoiminnan asianmukaisesta järjestämisestä ja huolehtii alueen siisteydestä tapahtuman päätyttyä.

 

Kuvaus

.

Päätös

Päätän, että Liisantorin kenttä on Porin kaupunkikeskusta ry/Porikorttelit käytössä ajalla 21.12.2022 klo 17-20 yleisölle avoimen Valon Pori -avajaistapahtuman järjestämiseen ja tapahtuman järjestäjä voi halutessaan toteuttaa alueella.pienimuotoista myyntitoimintaa tai tarjota osallistujille syötävää ja juotavaa maksutta. Tarjoilupisteet tulee sijoittaa lähiliikuntapaikan hiekkatekonurmikenttäalueen ulkopuolelle. 

Tapahtuman järjestäjä vastaa alueen siisteydestä tapahtuman päätyttyä.

Tilan varaaja ja siellä tapahtuvan toiminnan järjestäjä huolehtii, että tapahtuman järjestämisestä terveysturvallisesti. Tapahtuman järjestäjän tulee ohjeistaa osallistujia hygienia- ja turvaohjeistusten osalta.

Tapahtuman järjestäjän tulee tiedostaa, että Liisantorin jää ei ole sääolosuhteista tai muusta syystä johtuen varmuudella avoinna tapahtuman suunniteltuna ajankohtana. 

Allekirjoitus

Petteri Lahti,​ liikunta-​ ja nuorisoyksikön päällikkö,​ sivistystoimiala

Organisaatiotieto

Liikunta- ja nuorisoyksikkö