§ 3 Raivauskone pyöräkuormaajaan

Lataa 

PRIDno-2023-40

Päätöspäivämäärä

26.1.2023

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja, tekninen toimiala

Päätöksen peruste

Kelpoisuusvertailun perusteella todettiin, että GRUTECH Oy:n tarjous täytti kelpoisuusvaatimukset.

Kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset

Hankinnan kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset on selvitetty tarkemmin liitteenä olevassa vertailutaulukossa ja tarjouspyynnössä.

Kokonaistaloudelliset valintakriteerit

Suurimmat vertailupisteet. 100 pistettä max. Vertailukriteereinä ovat: kokonaishinta max. 50 pistettä ja toiminnalliset ominaisuudet max. 50 pistettä.

Tarjousten arviointi ja vertailu

Koska tarjouksia oli vain yksi, varsinaista tarjousvertailua ei tehty. Hyväksytysti annettu tarjous kokonaistaloudellisesti edullinen ja vastaa tilaajan tarpeita.

Liitteet 

Tarjouspyyntö ja tarjouksista laadittu vertailutaulukko

Tarjousvertailu tulee viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 7 §:n 2 momentin mukaan julkiseksi vasta, kun sopimus on tehty. Tarjoajilla on kuitenkin asianosaisina oikeus saada tieto tarjousvertailusta. Tämän jälkeenkään eivät liikesalaisuuden piiriin kuuluvat tiedot ole julkisia. Tarjotun palvelun kokonaishinta ei kuitenkaan ole liike- tai ammattisalaisuus.

Kuvaus

Porin kaupungin tekninen toimiala on pyytänyt tarjouksia raivauskoneesta pyöräkuormaajaan. Raivauskonetta tullaan käyttämään infran ylläpitotehtäviin. Hankinta on kansallisen kynnysarvon ylittävä ja hankinta toteutettiin avoimella - menettelyllä. Tarjouspyyntö julkaistiin Tarjouspalvelu.fi/Pori - porttaalin kautta Hilmassa 5.1.2023. Tarjousaika päättyi 25.1.2023 klo.12.00. Määräaikaan mennessä tarjouksia tuli yksi: GRUTECH Oy.

 

Päätös

Teknisen toimialan toimintasäännössä hankintavalta on delegoitu 500 000 euron arvoon saakka toimialajohtajalle. Päätetään edellä mainituin kokonaistaloudellisin perustein, että tarjouspyynnön mukainen raivauskone pyöräkuomaajaan hankitaan GRUTECH Oy:ltä.

Allekirjoitus

Markku Koppelomäki, toimialajohtaja, tekninen toimiala

Organisaatiotieto

Infrayksikkö