§ 1 Hankintapäätös lisähankinnoista liittyen Philips-kosketusnäyttöjen hankintoihin PRIDno-2022-6925 ja PRIDno-2022-6926

Lataa 

PRIDno-2022-6925

Päätöspäivämäärä

26.1.2023

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, ICT-yksikkö

Päätöksen peruste

Elinvoima- ja ympäristötoimialan toimintasäännön perusteella ICT-yksikön päälliköllä on oikeus päättää hankinnoista 100 000 € saakka.

 

Kuvaus

Porin kaupungin ICT-​yksikkö on lähettänyt kolmelle tarjoajalle sähköpostilla minikilpailutuksen tarjouspyynnön koskien Philips-kosketusnäytöistä. Kokonaistaloudellinen valintakriteeri kilpailutuksessa oli halvin hinta. Määräaika tarjousten jättämiselle päättyi 14.12.2022 kello 12:00. Määräaikaan mennessä saapui kolme tarjousta: Dustin,​ Tietokeskus ja AV-​Online / Geomailer Oy. Halvimman hinnan tarjosi AV-​Online / Geomailer Oy.

Minikilpailutus suoritettiin Porin kaunpungin AV-puitehankintasopimukseen kuuluvien yritysten kesken.

Tämän kilpailutuksen voittaneelta yritykseltä tilattiin 70 kpl tarjouskilpailutuksessa olleita näyttölaitteita, lisäksi heiltä lunastettiin samassa kilpailutuksessa mainittu hankintaoptio joka käsitti edellisten lisäksi 73 kpl samoja tuotteita.

Nyt tilaajalla on ilmennyt pakollinen lisätarve samojen näyttölaitteiden lisähankinnalle. Tämä lisätarve käsittää yhteensä 27 kpl Philips-kosketusnäyttöjä joilla tullaan korvaamaan Porilaisten opetusyksiköiden elinkaarensa päässä olevaa esitystekniikkaa. Kokonaiskustannus edelliselle on 40.910 € joka jää alle 50% suuruiseksi alkuperäisiin tilauksiin suhteutettuna. Koska nämä laitteet on jo vuoden 2022 joulukuussa kilpailutettu ja kilpailutuksen voittanut yritys on halukas myymään tilaajalle myös nämä akuuttiin lisätarpeeseen kuuluvat näyttölaitteet kilpailutuksen voittaneella hinnalla, ei katsota tarpeelliseksi järjestää uutta minikilpailutusta. Ja koska valmistajan (Philips) bidihinta on voimassa enää tammikuun 2023 loppuun saakka ei uudelle minikilpailutukselle ole enää edes riittävästi aikaa. Edellisten seikkojen johdosta suoritetaan pikaisella aikataululla suorahankinta 27 kpl erästä Philips-kosketusnäyttöjä joulukuun 2023 minikilpailutuksen voittaneelta Geomailer Oy:ltä.

Päätös

Päätän, että ICT-yksikkö hankkii Philips-kosketusnäyttöjä minikilpailutuksen perusteella lisätilauksen  AV-​Online / Geomailer Oy 27 kpl Philips-kosketusnäyttöjä. Kokonaiskustannus on 40 910 €. 

 

Allekirjoitus

Ilkka Manninen, ICT-yksikön vt. päällikkö, Elinvoima- ja ympäristötoimiala, ICT-yksikkö / Tietohallinto

Organisaatiotieto

ICT-yksikkö