§ 4 Toimintatonnin myöntäminen, Hyvinvointi-pienmessut naisille

Lataa 

PRIDno-2022-7004

Päätöspäivämäärä

24.1.2023

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, kulttuuriyksikkö

Päätöksen peruste

Porin kaupungin avustusperiaatteet hyväksyttiin kaupunginhallituksessa 28.9.2020 § 501. Uusin päivitys avustusperiaatteisiin on tehty kaupunginhallituksessa 19.12.2022 § 775. Kaupungin myöntämillä avustuksilla tuetaan toimintaa, joka tähtää kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.

Toimintatonnien arviointiryhmä toteaa, että hakemus ei täytä avustusperiaatteisiin kirjattuja yleisiä avustuksen myöntämisen kriteerejä. Avustusta ei myönnetä yhdistyksen perustoimintaan eikä ammattilaisille suunnattuihin verkostotapahtumiin. Arviointiryhmä katsoo, että tapahtuman toteutuminen ei ole riippuvainen avustuksen myöntämisestä.  

Arviointiryhmä esittää, että Toimintatonnia ei myönnetä. 

 

Kuvaus

[peitetty] Burleskiin rakastuneet ja esiintyvät BurRakas ry:stä hakee 10.1.2023 päivätyllä avustushakemuksella Toimintatonniavustusta 1000€ naisille suunnattujen hyvinvointi-teemaisten pienmessujen järjestämiseen 25.2.2023. Messujen avulla pienyrittäjät ja yksityisyrittäjät Satakunnan alueelta voivat tuoda esille yritystään, työskentelyään ja olemaan esillä edullisesti. Kuntalaiset saavat tietoa yrittäjistä, tuotteista, palveluista ja yhdistyksen toiminnasta ja mitä kaikkea Porissa ja Satakunnassa on saatavilla hyvinvointiin, kauneuteen, vaatteisiin, koruihin, hierontaan ym. liittyen. Messuille osallistuminen on maksullista. 

 

 

Päätös

Toimintatonnia ei myönnetä.

Allekirjoitus

Jyri Träskelin, yksikön päällikkö, sivistystoimiala, kulttuuriyksikkö

Organisaatiotieto

Strategia- ja hyvinvointiyksikkö