§ 4 Hankintapäätös, Primus-SARKK -integraatio

Lataa 

PRIDno-2021-1821

Päätöspäivämäärä

30.1.2023

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, ICT-yksikkö

Päätöksen peruste

Porin kaupungilla on käytössä Tiera Tiedonhallinta eli Fujitsun CaseM-järjestelmäkokonaisuus. Siihen kuuluvat Porissa asianhallintajärjestelmä Aapeli, sähköinen asiointi Eemeli ja sähköinen arkisto SARKK. Kansallisarkiston uusien määräyksien mukaan vaatimuksena on, että kaikki digitaalisesti syntyvä aineisto on säilytettävä digitaalisessa muodossa vuoden 2022 alusta lähtien. Porin kaupungilla tehdään järjestelmäkohtaisesti integraatiot sähköiseen arkistoon SARKK:iin. Tällä hankinnalla integraatio tehdään Primuksen ja SARKKin välille.

Päätösvaltuudet

Elinvoima- ja ympäristötoimialan toimintasäännön perusteella ICT-yksikön päälliköllä on oikeus päättää hankinnoista 100 000 € saakka.

Esitys

Porin kaupungin kouluhallinnon kokonaisjärjestelmä on Primus. Järjestelmästä tulee tehdä integraatio sähköiseen arkistoon SARKK:iin. Kuntien Tiera Oy:lta on pyydetty tarjous integraatiosta. Tarjouksen sisältö on seuraava:

Arvio on 6 henkilötyöpäivää, jonka hinta on 7344 euroa.

Kuntien Tiera Oy on hankintalain 15 § mukainen Porin kaupungin sidosyksikkö. Hankintalakia ei sovelleta hankintoihin, jotka hankintayksikkö tekee sidosyksiköltään.

Kuvaus

Primus-integraatio SARKK-palveluun sisältäen määrittelyn ja toteutuksen.

Päätös

Päätän, että ICT-yksikkö tilaa Primus SARKK-integraation Kuntien Tiera Oy:lta. Hinta-arvio on 7344 euroa. Lopullinen hinta tulee toteutuneiden työpäivien mukaan. Hankinta maksetaan IT-palveluiden kustannuspaikalta 1414560001 ja vuoden 2023 käyttötalouden menoista.
 

Allekirjoitus

Ilkka Manninen, ICT-yksikön vt. päällikkö, Elinvoima- ja ympäristötoimiala

Organisaatiotieto

ICT-yksikkö