§ 7 Pyntösjärven jätevesipumppaamon saneeraus 2023

Lataa 

PRIDno-2023-490

Päätöspäivämäärä

6.2.2023

Päätöksen tekijä

Johtaja, Porin Vesi

Päätöksen peruste

Tarjouspyyntö lähetettiin suoraan viidelle urakoitsijalle. Kolme urakoitsijaa jätti määräaikaan mennessä tarjouksen. Kaikki tarjoukset olivat tarjouspyynnön mukaisia. Tarjousten avauspöytäkirja ja vertailutaulukko ovat liitteenä. Urakoitsijan valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus. Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen jätti ETH Group Oy.

Tarjousvertailu tulee viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain 7§:n 2 momentin mukaan julkiseksi vasta, kun sopimus on tehty. Asianosaisilla on oikeus saada tieto tarjousvertailun sisällöstä sen jälkeen, kun asiassa on tehty päätös.

Kuvaus

Porin Vesi, liikelaitos on pyytänyt liitteenä olevalla tarjouspyynnöllä urakkatarjouksia Pyntösjärven jätevesipumppaamon saneerauksesta. Urakka voidaan aloittaa 1.3.2023 ja sen tulee valmistua 15.8.2023 mennessä.

Hankintamenettely on avoin hankintamenettely. Tarjouspyyntö on ollut nähtävillä Porin Veden internetsivuilla 20.1.-31.1.2023.

 

Päätös

Porin Vesi, liikelaitoksen johtajan toimivalta asiassa perustuu Pori Vesi, liikelaitoksen toimintasäännön 16.8.2021 kohtaan 3.2.

Porin Vesi liikelaitos valitsee Pyntösjärven jätevesipumppaamon saneerausurakan toteuttajaksi kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen jättäneen ETH Group Oy:n.

Allekirjoitus

Ismo Lindfors, johtaja, Porin Vesi liikelaitos

Organisaatiotieto

Porin Vesi