§ 12 Anomus, Satakunnan Vesaiset ry, Liisantorin lähiliikuntapaikan käyttö yleisötilaisuuteen 20.2.2023

Lataa 

PRIDno-2023-660

Päätöspäivämäärä

17.2.2023

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, liikunta- ja nuorisoyksikkö

Päätöksen peruste

Liisantorin ulkoliikuntapaikka toimii talviaikaan tekojääratana ja kesäaikaan hiekkatekonurmikenttänä. Liisantori toimii lähiliikuntapaikkaperiaatteella, eli käyttö on kaikille avointa eikä sinne varata erikseen seurojen vuoroja. Kenttää on kuitenkin mahdollisuus käyttää avoimien, liikunnallisten yleisötapahtumien järjestämiseen. Edellytyksenä tapahtuman järjestämiselle on, että tapahtumaan osallistumista ei rajoiteta ja osassa kenttäaluetta on mahdollisuus liikkua omatoimisesti myös tapahtuman aikana. Tapahtumajärjestäjä voi halutesssaan järjestää pienimuotoista myyntitoimintaa kenttäalueella tapahtuman aikana. Tapahtuman järjestäjä vastaa myyntitoiminnan asianmukaisesta järjestämisestä ja huolehtii alueen siisteydestä tapahtuman päätyttyä.

 

Kuvaus

Satakunnan Vesaiset ry on anonut Liisantorin lähiliikuntapaikkaa avointa luistelutapahtumaa varten 20.2.2023 klo 17:30-20.

Päätös

Päätän, että Liisantorin tekojäärata on Satakunnan Vesaiset ry käytössä maanantaina 20.2.2023 klo 17:30-20 yleisölle avoimen luistelutapahtuman järjestämiseen ja tapahtuman järjestäjä voi halutessaan toteuttaa pienimuotoista myyntitoimintaa alueella. 

Tapahtuman järjestäjä vastaa alueen siisteydestä tapahtuman päätyttyä.

Tilan varaaja ja siellä tapahtuvan toiminnan järjestäjä huolehtii, että tapahtuman järjestämisestä terveysturvallisesti. Tapahtuman järjestäjän tulee ohjeistaa osallistujia hygienia- ja turvaohjeistusten osalta.

Allekirjoitus

Petteri Lahti, yksikön päällikkö, sivistystoimiala, liikunta- ja nuorisoyksikkö

Organisaatiotieto

Liikunta- ja nuorisoyksikkö