§ 1 Porin kaupungin Podcast

Lataa 

PRIDno-2023-671

Päätöspäivämäärä

20.2.2023

Päätöksen tekijä

Viestintäjohtaja

Päätöksen peruste

Podcastien toteutus on tarkoituksenmukaista tilata Bauer Medialta, jonka kanavaperheeseen myös Porin paikallisradio Radio Pori kuuluu. Podcastien tarkoitus on tehostaa kaupungin viestintää, ja siksi on tärkeää, että podcast-jaksoissa käsiteltävät aiheet tavoittavat Porin ja lähiseutujen asukkaat. Radio Pori on yksi Suomen menestyneimmistä paikallisista radioista ja se tavoittaa ydinkuuluvuusalueellaan kuntalaiset tehokkaasti ja soveltuu siten tähän tarkoitukseen parhaiten.

Kuvaus

Työn tarkoituksena on kehittää ja parantaa Porin kaupungin viestintää taustoittaen eri aihepiirejä teemakohtaisten keskustelutilaisuuksien kautta, jotka toteutetaan radiossa kuultavina podcasteina. Podcast-sarja tuotetaan ja toteutetaan yhteistyössä Radio Porin ja Porin kaupungin edustajien kanssa.

Sarja koostuu yhteensä kuudesta eri osuudesta, joissa käydään keskustellen toimeksiannon alussa sovittuja teemoja läpi. Keskusteluihin osallistuu Bauer Media Oy:n edustaja sekä Porin kaupungin edustajia asiantuntija-alueidensa mukaisesti.

Podcastit julkaistaan vuoden 2023 aikana kahdessa osassa eli toteutusaikataulu on huhti-toukokuussa sekä elo-syyskuussa. Jokaisen osan pituus on 20 - 30 minuuttia ja jokaisesta osasta tulee oma lyhyempi esittelyohjelma Radio Porissa aina uuden osan julkaisuviikolla. Valmiit podcastin jaksot tulevat löytymään myös Radio Porin nettisivustolta ja ne linkitetään myös Porin kaupungin alustoille. 

Päätös

Päätetään, että Porin kaupungin podcastien toteutus hankitaan Bauer Media Oy:ltä. Toimeksianto voidaan toteuttaa, kun sopimus on allekirjoitettu.

Allekirjoitus

Marjut Vähänen, Viestintäjohtaja vs., Konsernipalvelut, Viestintäyksikkö

Organisaatiotieto

Viestintäyksikkö