§ 5 Hankintapäätös Google Workspace for Education Plus

Lataa 

PRIDno-2023-398

Päätöspäivämäärä

22.2.2023

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, ICT-yksikkö

Päätöksen peruste

Hankitaan Tiera Oy:n kautta 3 vuoden sopimuskaudeksi  tammikuu 2023- tammikuu 2027 Google Workspace for Education Plus –lisenssit sisältäen oppilaat ja opettajat.

Kuntien Tiera Oy on hankintalain 15 § mukainen Porin kaupungin sidosyksikkö. Hankintalakia ei sovelleta hankintoihin, jotka hankintayksikkö tekee sidosyksiköltään.

Päätösvaltuudet: Elinvoima- ja ympäristötoimialan toimintasäännön perusteella ICT-yksikön päälliköllä on oikeus päättää hankinnoista 100 000 € saakka. 

 

Kuvaus

Porin kaupunki käyttää opetuksessa Googlen opetustuotteita. Google Workspace for Education Plus -lisenssi mahdollistaa laajat ominaisuudet Googlen opetustuotteista. Se sisältää perustoiminnallisuuksia laajentavia toimintoja niin tietoturvaan ja -suojaan liittyen, sekä monipuolisesti uusia työkaluja opettajille ja oppilaille. Workspace Plus -lisenssit mahdollistavat opetuksen Google-ratkaisuiden käytön kehittämisen pitkälle tulevaisuuteen käyttäjien tietosuojan kannalta parhaimmalla tavalla. 

 

Päätös

Päätän, että ICT-yksikkö hankkii Google Workspace for Education Plus –lisenssit sisältäen oppilaat ja opettajat Tiera Oy:ltä 3 vuoden sopimuskaudeksi tammikuu 2023- tammikuu 2027 yhteensä 64 453 €.

Hankinta maksetaan sivistystoimialan varaamista investointirahoista.

Allekirjoitus

Ilkka Manninen, ICT-yksikön vt. päällikkö, Elinvoima- ja ympäristötoimiala

Organisaatiotieto

ICT-yksikkö