§ 14 Toimintatonnin myöntäminen, Pori Akatemian 2008 syntyneiden yhteisjalkapallojoukkueen matka Espanjaan.

Lataa 

PRIDno-2022-7004

Päätöspäivämäärä

28.2.2023

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, liikunta- ja nuorisoyksikkö

Päätöksen peruste

Porin kaupungin avustusperiaatteet hyväksyttiin kaupunginhallituksessa 28.9.2020 § 501. Uusin päivitys avustusperiaatteisiin on tehty kaupunginhallituksessa 19.12.2022 § 775. Kaupungin myöntämillä avustuksilla tuetaan toimintaa, joka tähtää kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.

Toimintatonnien arviointiryhmä toteaa, että hakemus ei täytä avustusperiaatteisiin kirjattuja yleisiä avustuksen myöntämisen kriteerejä. Toimintatonni-avustusta ei myönnetä yhdistyksen tai seuran perustoimintaan.

Arviointiryhmä esittää, että Toimintatonnia ei myönnetä. 

Kuvaus

[peitetty] hakee 8.2.2023 saapuneella avustushakemuksella Toimintatonnia, 1000 euroa, Pori Akatemian 2008 syntyneiden Musan Salaman, Toejoen Veikkojen ja Karhu-Futiksen yhteisjalkapallojoukkueen harjoittelumatkaan 1.10.-6.10.2023 Espanjaan. 

Pori Akatemian 08 -joukkue järjestää normaalin harjoittelun ohelle pelaajilleen mahdollisuuden harjoitella Espanjassa. Tavoitteena on nuorten hyvinvoinnin edistäminen,urheilemiseen kannustaminen ja motivoiminen sekä mielenkiinnon herättäminen mm.luomalla uudenlaista harjoitteluympäristöä. Fyysisten harjoitusten lisäksi panostetaan nuorten yleiseen hyvinvointiin, unohtumattomien elämysten ja kokemusten luomiseen, yhteisöllisyyden, yhdenvertaisuuden, tasa-arvon ja yhteishengen edistämiseen ja parantamiseen. Harjoittelumatka on avoin kaikille joukkueeseen kuuluville harrastajille. Harjoittelumatka on varattu ja varausmaksu on laskutettu matkaan lähtijöiltä. Toimintatonni-avustuksella pienennetään matkaan lähtijöiltä laskutettavia kustannuksia. 

 

Päätös

Toimintatonnia ei myönnetä.

Allekirjoitus

Petteri Lahti, yksikön päällikkö, sivistystoimiala, liikunta- ja nuorisoyksikkö

Organisaatiotieto

Strategia- ja hyvinvointiyksikkö