§ 13 Toimintatonnin myöntäminen, Salibandyturnausmatka Uppsalaan

Lataa 

PRIDno-2022-7004

Päätöspäivämäärä

28.2.2023

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, liikunta- ja nuorisoyksikkö

Päätöksen peruste

Porin kaupungin avustusperiaatteet hyväksyttiin kaupunginhallituksessa 28.9.2020 § 501. Uusin päivitys avustusperiaatteisiin on tehty kaupunginhallituksessa 19.12.2022 § 775. Kaupungin myöntämillä avustuksilla tuetaan toimintaa, joka tähtää kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.

Toimintatonnien arviointiryhmä toteaa, että hakemus ei täytä avustusperiaatteisiin kirjattuja yleisiä avustuksen myöntämisen kriteerejä. Avustusta ei myönnetä yhdistyksen tai seuran perustoimintaan.

Arviointiryhmä esittää, että Toimintatonnia ei myönnetä. 

Kuvaus

FBT Karhut United Ry / P13 hakee 14.2.2023 saapuneella avustushakemuksella Toimintatonnia, 1000 euroa, 3.-7.1. 2023 järjestettyyn joukkueen turnausmatkaan Uppsalaan, maailman suurimpaan salibandyturnaukseen Storvretacupeniin.

Joukkue on pärjännyt hyvin kotimaan sarjoissa ja kauden keskellä kansainvälisille kentille suuntautuva turnausmatka kohottaa yhteishenkeä ja motivoi pelaajia. Joukkueessa pelaa 32 tänä vuonna 13 vuotta täyttävää poikaa ja matkaan saivat lähteä kaikki halukkaat. Tärkeänä nähdään ylläpitää joukkueen henkeä sellaisena, että se tukee teini-iän kynnyksellä olevien poikien pysymistä liikunnallisen harrastuksen parissa.

Kustannukset koostuivat ilmoittautumismaksusta, osallistumispasseista sekä matka- ja majoituskuluista. 

Päätös

Toimintatonnia ei myönnetä.

Allekirjoitus

Petteri Lahti, yksikön päällikkö, sivistystoimiala, liikunta- ja nuorisoyksikkö

Organisaatiotieto

Strategia- ja hyvinvointiyksikkö