§ 28 Toimintatonnin myöntäminen, viikonlopputapahtumaan osallistuminen Jyväskylässä

Lataa 

PRIDno-2022-7004

Päätöspäivämäärä

27.3.2023

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, liikunta- ja nuorisoyksikkö

Päätöksen peruste

Porin kaupungin avustusperiaatteet hyväksyttiin kaupunginhallituksessa 28.9.2020 § 501. Uusin päivitys avustusperiaatteisiin on tehty kaupunginhallituksessa 19.12.2022 § 775. Kaupungin myöntämillä avustuksilla tuetaan toimintaa, joka tähtää kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. 

Toimintatonnien arviointiryhmä toteaa, että hakemus ei täytä avustusperiaatteisiin kirjattuja yleisiä avustuksen myöntämisen kriteerejä. Toimintatonniavustusta ei myönnetä yhdistyksen tai seuran perustoimintaan eikä yhdistyksen tai yksityishenkilön merkkivuosijuhliin.

Arviointiryhmä esittää, että Toimintatonnia ei myönnetä.

Kuvaus

KRIS Satakunta ry hakee 16.02.2023 saapuneella avustushakemuksella Toimintatonnia (1000€) KRIS Satakunta ry:n kohderyhmän, Suomen KRISin ja Ruotsin KRISin yhteiseen viikonlopputapahtumaan Jyväskylässä 2.-4.6.2023 ja Suomen 20-vuotis juhlaan, joka pidetään perjantaina 2.6.2023.

Tapahtumaan osallistuvat KRIS Satakunta ry:n toiminnassa mukana olevat rikos - ja päihdetaustaiset henkilöt Porista sekä yhdistyksen työntekijät, jotka myös muodostuvat pääsääntöisesti rikos - ja päihdetaustaisista henkilöistä. Viikonloppu tuo uusia ystäviä ja yhdessäoloa toipuvassa yhteisössä. Rikos- ja päihdetaustaiset henkilöt saavat kokemuksen päihteettömästä tapahtumasta. Viikonloppuna syödään terveellisesti,liikutaan, nukutaan, saunotaan ja uidaan.

Kustannukset koostuvat osallistujien (ei työntekijät) matkakuluista Pori-Jyväskylä ja täysihoidosta Kiponniemen leirikeskuksessa viikonlopun ajan kymmenen henkilön osalta.

Päätös

Toimintatonnia ei myönnetä.

Allekirjoitus

Petteri Lahti, yksikön päällikkö, sivistystoimiala, liikunta- ja nuorisoyksikkö

Organisaatiotieto

Strategia- ja hyvinvointiyksikkö