§ 27 Päätös tapahtuma-avustuksen myöntämisestä, SirkusShow 0.1 ja SirkusShow 1.0

Lataa 

PRIDno-2023-252

Päätöspäivämäärä

31.3.2023

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja, elinvoima- ja ympäristötoimiala

Päätöksen peruste

Tapahtuma-avustusta voidaan myöntää Porissa järjestettävään valtakunnalliseen, kansainväliseen tai sellaiseksi pyrkivään tai muuhun kaupungin elinvoimaa ja imagoa tukevaan tapahtumaan. Avustuksia myönnettäessä huomioidaan erityisesti niin uudet kuin kehittyvät tapahtumat, sekä muuhun vuodenaikaan kuin kesään sijoittuva tapahtumat. Järjestäjänä voi olla rekisteröitynyt yhdistys tai yritys tai useita toimijoita yhdessä.

Satasirkus ry hakee tapahtuma-avustusta SirkusShow 0.1 ja SirkusShow -tapahtumalle 4200 €

Tapahtuma-avustuksia arvioiva työryhmä ehdottaa, että tapahtuma-avustusta ei myönnetä, koska tapahtuma-avustuksille määritellyt periaatteet eivät osittain täyty. Tapahtumajärjestäjän kanssa on kuitenkin keskusteltu ja kehoitettu lähettämään uusi avustushakemus kun suunnitelmat täsmentyvät niin paikan kuin ohjelmiston kuin esiintyjienkin suhteen, jolloin tapahtuma voidaan arvioida uudelleen.

Kuvaus

Tapahtuman kuvaus

Tapahtuma SirkusShow 0.1 toteutetaan Satasirkus ry:n tiloissa Maailman sirkuspäivänä 15.4. klo 16.00 ja SirkusShow 1.0 syksyllä 2023 Promenadisalissa, Kehräämöllä tms. suuressa näyttämötilassa. Tapahtumissa esiintyy porilaisia taiteen alan esiintyjiä musiikin, sirkuksen ja teatterin alalta. Tapahtumien tarkoitus on tuottaa iloa ja viihtyisyyttä sekä yhdistää eri taiteenalojen tekijöitä. Tapahtumilla pyritään luomaan taiteen tekijöiden tunnettavuutta ja tietoisuutta sekä kasvattaa Porin seudun kulttuurin kenttää monipuolisemmaksi. Kulttuurihyvinvointi on merkittävissä rooleissa SirkusShow tapahtumissa.
 

Kuvaus avustuksen käytöstä

Avustus käytetään tilavuokriin, tekniikkaan, tapahtumajärjestäjän palkkioihin, esiintyjien palkkioihin ja markkinointiin.
Tilavuokra 1000 €
tekniikka (valo/ääni) 500 €
esiintyjäpalkkiot 2000 €
järjestäjän palkkiot 50 €

Päätös

Päätän olla myöntämättä  SirkusShow 0.1 ja SirkusShow -tapahtumalle tapahtuma-avustusta koska tapahtuma-avustuksille määritellyt periaatteet eivät osittain täyty. 

 

Allekirjoitus


Jouko Hautamäki, vs toimialajohtaja, elinvoima- ja ympäristötoimiala

Organisaatiotieto

Matkailu- ja markkinointiyksikkö