§ 33 Päätös tapahtuma-avustuksen myöntämisestä, Suomen Keskustanaisten 39. edustajakokous
 

Lataa 

PRIDno-2023-1234

Päätöspäivämäärä

3.4.2023

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja, elinvoima- ja ympäristötoimiala

Päätöksen peruste

Tapahtuma-avustuksen myöntämisen kriteerit pahtumalle

1000-5000 euroa
* Tapahtuma on eettisesti hyväksyttävä ja noudattaa Suomen lakia
* Tapahtuma toteuttaa kaupunkistrategian porilaisia arvoja; avoimuus, rakkaus, rohkeus
* Tapahtuma tukee Tapahtumien tiekartan tavoitteita.
* Tapahtuma tukee kaupunkilaisten hyvinvointia.
* Tapahtuma vahvistaa kaupungin vetovoimaisuutta ja elinvoimaisuutta.
* Tapahtuma vaikuttaa positiivisesti alueen imagoon ja tuo kaupungille näkyvyyttä paikallisesti ja/tai valtakunnallisesti. 

Keskustanaisten Satakunnan piiri ry hakee tapahtuma-avustusta Suomen Keskustanaisten 39. edustajakokous -tapahtumalle  4800 €.
Tapahtuma-avustuksia arvioiva työryhmä ehdottaa tapahtumajärjestäjälle maksettavan tapahtuma-avustusta 1500 €
 

Kuvaus

Tapahtuman kuvaus
Keskustanaisten valtakunnallinen edustajakokous on yhdistyksen korkein päätöksentekoelin ja se järjestetään joka toinen vuosi jossakin päin Suomea. Kokoukseen odotetaan 250-300 osallistujaa. Kokouksen ohjelma alkaa la 10.6. hartaudella Keski-Porin kirkossa, jonka jälkeen seuraa lippukulkue kaupungin keskustan läpi. Lauantaina on iltajuhla, jossa satakuntalaisuus ja porilaisuus ovat esillä niin tarjoilujen kuin ohjelmankin muodossa. Sunnuntaina kokouksen ohjelmassa on mm. Suomen Keskustanaisten valtuuston jäsenten ja puheenjohtajiston valinta seuraavalle kaksivuotiskaudelle sekä toimintaohjelman vahvistaminen. Ajankohta 9.-11.6.2023 Tapahtumapaikka ja osoite Virkistyshotelli Yyteri, Keski-Porin kirkko, lippukulkue kävelykadulla kaupungin keskustan läpi. Lauantaina on iltajuhla, jossa satakuntalaisuus ja porilaisuus ovat esillä niin tarjoilujen kuin ohjelmankin muodossa. Sunnuntaina kokouksen ohjelmassa on mm. Suomen Keskustanaisten valtuuston jäsenten ja puheenjohtajiston valinta seuraavalle kaksivuotiskaudelle sekä toimintaohjelman vahvistaminen.

Avustuksen käytön kuvaus
Kokouksen asiakirjan painatuskulut 1600 €; Kokouksen iltajuhlan ohjelman kulut 3200 €

Päätös

Päätän myöntää Keskustanaisten Satakunnan piiri ry:n  Suomen Keskustanaisten 39. edustajakokous -tapahtumalle 1500 € tapahtuma-avustusta hakemuksen täyttäessä tapahtuma-avustukselle määritellyt kriteerit.

Tapahtuma-avustuksen saajan tulee raportoida avustuksen käytöstä ja tapahtuman vaikuttavuudesta viimeistään 6 kk tapahtuman jälkeen elinvoima- ja ympäristötoimialan antaman ohjeistuksen mukaisesti. Uutta avustusta ei myönnetä ennen kuin edellisen avustuksen käytöstä on raportoitu asianmukaisesti.

Tapahtuman peruuntuessa avustusta saaneella taholla on velvollisuus maksaa saamansa avustus takaisin.

Allekirjoitus

Jouko Hautamäki, vs toimialajohtaja, elinvoima- ja ympäristötoimiala

Organisaatiotieto

Matkailu- ja markkinointiyksikkö