§ 13 Porin kaupungin pysäkkikatokset

Lataa 

PRIDno-2023-234

Päätöspäivämäärä

3.4.2023

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja, tekninen toimiala

Päätöksen peruste

Kaikki tarjoukset täyttivät tarjouspyynnön kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset.

Halvimman tarjouksen antoi Rauman Teollisuusmetallityöt Oy.

Tarjousvertailu tulee viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 7 §:n 2 momentin mukaan julkiseksi vasta, kun sopimus on tehty. Tarjoajilla on kuitenkin asianosaisina oikeus saada tieto tarjousvertailusta. Tämän jälkeenkään eivät liikesalaisuuden piiriin kuuluvat tiedot ole julkisia. Tarjotun palvelun kokonaishinta ei kuitenkaan ole liike- tai ammattisalaisuus.

 

Liitteet 

Tarjouspyyntö ja tarjouksista laadittu vertailutaulukko

Kuvaus

Porin kaupunki on pyytänyt tarjousta Porin katuverkolle asennettavista bussipysäkkikatoksista, sisältäen katosten valmistuksen sekä asentamisen paikalleen. Pysäkkikatosmallina on niin sanottu Porin-malli, jota on aiemmin valmistettu Porin kaupungin rautarakenne- ja työpajoilla. Mallikuvat pysäkkikatoksesta on julkaistu tarjouspyynnön liitteenä. Tavoitteena on solmia kolmen vuoden sopimus pysäkkikatosten toimituksesta (sekä mahdolliset 1+1 optiovuodet). Pysäkkikatosten tarve on noin viisi kappaletta vuosittain, mutta tarve vaihtelee vuodesta riippuen.

Hankinta on kansallisen kynnysarvon ylittävä ja hankinnan ennakoitu arvo sopimuskaudella (3 vuotta + 1+1 optiovuotta yhteensä) on noin 175.000 €. Hankinta toteutettiin avoimella menettelyllä ja tarjouspyyntö julkaistiin Tarjouspalvelu.fi/Pori –portaalin kautta Hilmassa 17.02.2023. Tarjousaika päättyi 08.03.2023 klo 12.00. Tarjouskilpailun valintaperusteena oli hinta. Osatarjouksia ei sallittu.

Määräaikaan mennessä tarjouksen antoivat: K. T. Tähtinen Oy, Lännen Rakenne Oy, Nordpel Oy sekä Rauman Teollisuusmetallityöt Oy.

Sopimuskausi on kolme vuotta ja se alkaa, kun hankintapäätös on saanut lainvoiman ja sopimus on allekirjoitettu.

 

Päätös

Päätän edellä mainituin perustein, että pysäkkikatokset hankitaan Rauman Teollisuusmetallityöt Oy:ltä.

Allekirjoitus

Markku Koppelomäki, toimialajohtaja, Tekninen toimiala

Organisaatiotieto

Infrayksikkö