§ 13 Hankinta, kupuastianpesukone ja erilaisia vaunuja ja pöytätaso laatikostolla

Lataa 

PRIDno-2023-944

Päätöspäivämäärä

16.3.2023

Päätöksen tekijä

Porin palveluliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Kupuastianpesukone Puinnintien päiväkodin keittiöön vanhan tilalle. Uuden hakinnalla parannetaan huomattavasti ergonomiaa ja kevennetään työtä.Erilaiset vaunut hankitaan vanhojen heikkokuntoiset tilalle turvaamaan riittävä vaunukapasiteetti. Pöytätaso Meri-Porin päiväkodin keittiölle helpottamaan toimintaa ja lisäämään pöytätilaa. Vaunuista, pöydästä ja astianpesukoneesta on pyydetty tarjous Electrolux Professional Oy:ltä.

 

Palveluliikelaitoksen johtosäännön §3 määrittelee palveluliikelaitoksen johtajan tehtävät. Johtaja päättää johtokunnan hyväksymien yleisten perusteiden mukaisesti tavrahankinnoista 100 000 euroon saakka.

Kuvaus

Puinnintien päiväkodin astianpesukone on yli  13 vuotta vanha ja kohteeseen tulisi saada uusi automaattisella kuvunnostolla oleva nykyaikainen astianpesukone. Uuden koneen hankilla parannetaanhuomattavasti ergonomiaa ja työn kuormitusta. Erilaiset vaunut hankitaan vanhojen heikkokuntoisten tilalle. Pöytätaso on Meri-Porin päiväkodin keittiöön helpottamaan toimintaa.

Päätös

Päätän, että hankitaan kupuastianpesukone, erilaiset vaunut ja pöytätaso laatikostolla Electroluix Professional Oy:ltä saadun tarjouksen mukaisesti.

Hinta: 8189€ (alv 0%)

Allekirjoitus

Jani Sundell, johtaja Porin Palveluliikelaitos

Organisaatiotieto

Porin palveluliikelaitos