§ 24 Toimintatonnin myöntäminen, konserttimatka Saksaan

Lataa 

PRIDno-2022-7004

Päätöspäivämäärä

2.5.2023

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, kulttuuriyksikkö

Päätöksen peruste

Porin kaupungin avustusperiaatteet hyväksyttiin kaupunginhallituksessa 28.9.2020 § 501. Uusin päivitys avustusperiaatteisiin on tehty kaupunginhallituksessa 19.12.2022 § 775. Kaupungin myöntämillä avustuksilla tuetaan toimintaa, joka tähtää kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.

Toimintatonnien arviointiryhmä toteaa, että hakemus ei täytä avustusperiaatteisiin kirjattuja yleisiä avustuksen myöntämisen kriteerejä. Toimintatonniavustusta ei myönnetä yhdistyksen tai seuran perustoimintaan.

Arviointiryhmä esittää, että Toimintatonnia ei myönnetä.

Kuvaus

Porin Poikakuoro ry hakee 24.4.2023 saapuneella avustushakemuksella Toimintatonnia, 1000€, Saksan Burghauseniin suuntautuvaan konserttimatkaan 28.4.-2.5.2023. 

Porin Poikakuoro konsertoi matkalla Zu Unserer Lieben Frau -kirkossa Saksassa, Oberndorf beiSalzburgissa Itävallassa sekä St.Konradin kirkossa Burghausenissa. Konserttimatkalla viedään suomalaista ja satakuntalaista kuorolaulantaa ja musiikkikulttuuria Saksaan.

Porin Poikakuoro kiinnittää huomiota kuorotoiminnan yhteisöllisyyteen ja matkan toteutuminen on kiitos aktiivisille pojille sekä heidän perheilleen pitkästä ja intensiivisestä työstä kuoron eteen sekä  yhteinen kokemus jokaiselle pojalle. Matka lisää kuorolaisten yhteenkuuluvuuden ja yhdessä tekemisen tunnetta. 

Matkakustannukset kokonaisuudessaan ovat korkeat ja toimintatonniavustusta haetaan ensisijaisesti bussikyyteihin Saksassa, Itävallassa ja Suomessa. 

Päätös

Toimintatonnia ei myönnetä.

Allekirjoitus

Jyri Träskelin, yksikön päällikkö, sivistystoimiala, kulttuuriyksikkö

Organisaatiotieto

Strategia- ja hyvinvointiyksikkö