§ 13 LVI-asennustarvikkeiden hankinta optioajalla 1.7.2023 - 30.6.2024

Lataa 

PRIDno-2023-1551

Päätöspäivämäärä

23.5.2023

Päätöksen tekijä

Hankintapäällikkö

Päätöksen peruste

Sopimuksen jatkaminen.

Hankintapalvelut on valmistellut ensimmäisen optiovuoden käyttöönottoa Porin kaupungin Teknisen toimialan kanssa. Käyttäjät ovat tyytyväisiä tuotteisiin ja palveluun.

Optiovuoden käyttöönotosta hankintapalvelut on neuvoteltu sopimustoimittajan kanssa. Sopimustoimittaja on ilmoittanut olevansa valmis jatkamaan toimittajana ko. optioajalla entisin hinnoin. 

Sopimuksen ehdot säilyvät ennallaan.

Kuvaus

Liittyy hankintapäällikön päätökseen § 10, 8.6.2021

Hankinnan kohteena on Porin kaupungin sekä hankintapalvelujen yhteistoimintatahojen tarpeisiin hankittavia LVI-asennustarvikkeita.

Hankinta koostuu pääasiassa kiinteistöjen ylläpitämiseen ja kunnossapitoon hankittavista LVI-asennustarvikkeista. Urakat voidaan kilpailuttaa sopimuksen ulkopuolelta. Ostaja varaa mahdollisuuden hankkia tuotteita ns. hätätyönä muualta kuin sopimustoimittajalta.

Hankinta kilpailutettiin ajalle 1.7.2021 – 30.6.2023 + mahdolliset 1 + 1 optiovuotta. Sopimustoimittajaksi valittiin Porin Putkirakentajat Oy.

Tässä hankinnassa ovat mukana: Harjavalta, Nakkila, Pomarkku ja Pori.

Kyseessä on Porin kaupunginhallituksen määrittämä yhteishankinta, jonka hankintapalvelut on kilpailuttanut ja josta hankintapäällikkö tehnyt aiemmin hankintapäätöksen. 

Päätös

Päätetään, että optioajalla 1.7.2023 – 30.6.2024 LVI-asennustarvikkeiden sopimustoimittajana jatkaa Porin Putkirakentajat Oy.

Allekirjoitus

Outi Karinharju, hankintapäällikkö, Hankintapalvelut, Talous- ja hallintoyksikkö

Organisaatiotieto

Talous- ja hallintoyksikkö