§ 30 Toimintatonnin myöntäminen, Turnausmatka Tallinnaan

Lataa 

PRIDno-2022-7004

Päätöspäivämäärä

2.5.2023

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, liikunta- ja nuorisoyksikkö

Päätöksen peruste

Porin kaupungin avustusperiaatteet hyväksyttiin kaupunginhallituksessa 28.9.2020 § 501. Uusin päivitys avustusperiaatteisiin on tehty kaupunginhallituksessa 19.12.2022 § 775. Kaupungin myöntämillä avustuksilla tuetaan toimintaa, joka tähtää kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.

Toimintatonnien arviointiryhmä toteaa, että hakemus ei täytä avustusperiaatteisiin kirjattuja yleisiä avustuksen myöntämisen kriteerejä. Toimintatonniavustusta ei myönnetä yhdistyksen tai seuran perustoimintaan.

Arviointiryhmä esittää, että Toimintatonnia ei myönnetä.

Kuvaus

FBT Karhut Ry hakee 31.3.2023 saapuneella avustushakemuksellaan Toimintatonnia, 1000€, Tallinnassa 19.-21.5. järjestettävään Tallink Floorball turnaukseen osallistumiseen. 

Karhut P17 (pojat alle 17 -vuotiaat) ovat pelanneet koko kauden salibandyn SM-sarjassa ja samalla kokoonpanolla olisi vielä mahdollisuus osallistua kansainväliseen turnaukseen. Kulunut kausi on ollut perheille kallis ja toimintatonniavustusta haetaan, jotta turnaukseen osallistuminen olisi mahdollista. Turnausmatkan nähdään vahvistavan joukkueessa pysymistä ja tukevan porilaisten nuorten jatkamista lajin parissa. 

Kustannukset koostuvat matka- ja majoituskuluista, osallistumismaksusta, pelaajapasseista ja ruokailuista. 

 

Päätös

Toimintatonnia ei myönnetä.

Allekirjoitus

Petteri Lahti, yksikön päällikkö, sivistystoimiala, liikunta- ja nuorisoyksikkö

Organisaatiotieto

Strategia- ja hyvinvointiyksikkö