§ 31 Toimintatonnin myöntäminen, yhdistyksen 20-vuotisjuhlaan

Lataa 

PRIDno-2022-7004

Päätöspäivämäärä

2.5.2023

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, liikunta- ja nuorisoyksikkö

Päätöksen peruste

Porin kaupungin avustusperiaatteet hyväksyttiin kaupunginhallituksessa 28.9.2020 § 501. Uusin päivitys avustusperiaatteisiin on tehty kaupunginhallituksessa 19.12.2022 § 775. Kaupungin myöntämillä avustuksilla tuetaan toimintaa, joka tähtää kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.

Toimintatonnien arviointiryhmä toteaa, että hakemus ei täytä avustusperiaatteisiin kirjattuja yleisiä avustuksen myöntämisen kriteerejä. Toimintatonniavustusta ei myönnetä yhdistyksen merkkivuosijuhliin.

Arviointiryhmä esittää, että Toimintatonnia ei myönnetä.

 

Kuvaus

Satakunnan Vanhustuki ry hakee 12.4.2023 saapuneella avustushakemuksellaan Toimintatonnia, 1000€, yhdistyksen 20-vuotisjuhlan järjestämiseen 16.5.2023.

Juhlaan kutsutaan kaikkia ikääntyneiden asioista kiinnostuneita niin yhdistyksen jäseniä, yhteistyökumppaneita sekä muita toimintaan vuosien varrella osallistuneita ja tutustuneita. Tilaisuus on kaikille avoin. Juhlassa on puheenvuorot yhteistyökumppaneilta. Juhlan tarkoituksena on olla iloinen juhla, joka tuo tietoa ja virkistystä ikääntyneille sekä mahdollisuuden korona-ajan jälkeen kokoontua yhteen uudella innolla. Juhla lisää yhteisöllisyyttä ja juhlistaa ikääntyneiden parissa tehtävän työn ja toiminnan arvostusta. Toiminnan tarkoituksena on ikääntyneiden psyykkisen, fyysisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistäminen. 

Kustannukset koostuvat kahvitarjoilun järjestämisestä juhlassa. 

Päätös

Toimintatonnia ei myönnetä.

Allekirjoitus

Petteri Lahti, yksikön päällikkö, sivistystoimiala, liikunta- ja nuorisoyksikkö

Organisaatiotieto

Strategia- ja hyvinvointiyksikkö