§ 27 Tutkimusluvan myöntäminen opinnäytetyötä varten

Lataa 

PRIDno-2023-1695

Päätöspäivämäärä

4.5.2023

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, opetusyksikkö

Päätöksen peruste

Opinnäytetyö tuottaa sivistystoimialaa hyödyttävää tietoa lasten ja nuorten liikunnan edistämiseksi ja Move! -tulosten aiempaa paremmaksi hyödyntämiseksi. Toimialan etu on tukea alueella opiskelevien opinnäytetöiden tekemistä.

Kuvaus

Fysioterapian tutkinto-ohjelman opiskelijat [peitetty] (Satakunnan ammattikorkeakoulu) ovat hakeneet sivistystoimialalta tutkimuslupaa opinnäytetyötä ”Move! -mittaukset lasten ja nuorten liikunnan tukena” varten. Opinnäytetyössä selvitetään, miten Move! -mittausten tuloksia hyödynnetään Porin alueen kouluissa ja luodaan selvityksen pohjalta materiaali tukemaan lasten ja nuorten liikuntatottumuksia. Opinnäytetyötä varten kohdennetaan kysely peruskoulujen henkilökunnalle. Aineisto kerätään kevätlukukauden 2023 aikana. Tutkimus valmistuu joulukuussa 2023. Hakijat ovat toimittaneet tutkimussuunnitelman ja muut pyydetyt selvitykset sivistystoimialalle. Tutkimukseen liittyvä vapaaehtoisuus, henkilötietojen käsittelyyn liittyvät asiat ja muut käytännöt on selvitetty hakemuksessa riittävästi.  Sivistystoimialan toimintasäännön mukaisesti tutkimusluvan myöntää opetusyksikön päällikkö.

Päätös

Myönnän tutkimusluvan oheisen kuvauksen mukaisesti kevätlukukaudella 2023 Porin kaupungin peruskouluissa. Osallistuminen on henkilökunnalle vapaaehtoista. Hakija toimittaa valmiin opinnäytetyön sivistystoimialan käyttöön.

Allekirjoitus

Taneli Tiirikainen, yksikön päällikkö, sivistystoimiala, opetusyksikkö

Organisaatiotieto

Opetusyksikkö