§ 34 Hankintapäätös dataprojektorit, dokumenttikamerat ja HDBaseT-aktiivilaittet Porin kaupungille (PPM, Myötätuuli, NM ruokala ja PETU), ICT-yksikön päätös

Lataa 

PRIDno-2022-6993

Päätöspäivämäärä

22.12.2022

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, ICT-yksikkö

Päätöksen peruste

Päätösvaltuudet

Elinvoima- ja ympäristötoimialan toimintasäännön perusteella ICT-yksikön päälliköllä on oikeus päättää hankinnoista 100 000 € saakka.

Kuvaus

Porin kaupungin ICT-yksikkö on lähettänyt kolmelle tarjoajalle sähköpostilla minikilpailutuksen tarjouspyynnön koskien dataprojektoreita, dokumenttikameroita ja HDBaseT-aktiivilaitteita.  Kokonaistaloudellinen valintakriteeri kilpailutuksessa oli halvin hinta.  Määräaika tarjousten jättämiselle päättyi 14.12.2022 kello 12:00.

Määräaikaan mennessä saapui kolme tarjousta: Dustin, Tietokeskus ja AV-Online / Geomailer Oy. Halvimman hinnan tarjosi Dustin.  

Päätös

Hankinnan kokonaisarvo on 86.721 josta ICT:n osuus on (PPM, Myötätuuli, NM ruokala, PETU (osa laskusta käännetään ICT:ltä PETU:lle): 21.891 €

Päätän, että ICT-yksikkö hankkii dataprojektoreita, dokumenttikameroita ja HDBaseT-aktiivilaitteita minikilpailutuksen perusteella Dustin Oy:ltä seuraavasti:

Tilaus ja laskutus kohdistuvat vuodelle 2022:

47 kpl Elmo L-12W -dokumenttikameroita

4 kpl Wyrestorm EX-100-H2 HDBaseT-aktiivilaitepareja

Allekirjoitus

Ilkka Manninen, ICT-yksikön vt. päällikkö, Elinvoima- ja ympäristötoimiala, ICT-yksikkö / Tietohallinto

Organisaatiotieto

ICT-yksikkö