§ 34 Anomus, Porin Pelastakaa Lapset ry, Liisantorin lähiliikuntapaikan käyttö yleisötilaisuuteen 20.8.2022

Lataa 

PRIDno-2021-3404

Päätöspäivämäärä

7.7.2022

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, liikunta- ja nuorisoyksikkö

Päätöksen peruste

Porin Pelastakaa Lapset ry on anonut Liisantorin lähiliikuntapaikkaa avointa yleisötapahtumaa varten 20.8.2022 klo 13-16. Kyseessä on valtakunnallisen Pelastakaa Lapset ry:n 100-vuotistapahtuma, mihin yleisöllä on vapaa pääsy. Tapahtuman keskeinen ajatus on järjestää maksutonta ohjelmaa lapsille ja lapsiperheille ja saada lapset leikkimään, liikkumaan, ulkoilemaan sekä nauttimaan esityksistä yhdessä huoltajan kanssa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä alueen eri toimijoiden kanssa. Tapahtuman rakentaminen aloitetaan klo 10 ja tapahtumaa varten kasatut rakenteet ovat purettuna klo 17:30 mennessä, joten Liisantorin lähiliikuntapaikka on varattuna tapahtumalle 20.8.2022 klo 10-17:30.

Liisantorin lähiliikuntapaikka toimii talviaikaan tekojääratana ja kesäaikaan hiekkatekonurmikenttänä. Liisantori toimii lähiliikuntapaikkaperiaatteella, eli käyttö on kaikille avointa eikä sinne varata erikseen seurojen vuoroja. Kenttää on kuitenkin mahdollisuus käyttää avoimien, liikunnallisten yleisötapahtumien järjestämiseen. Edellytyksenä tapahtuman järjestämiselle on, että tapahtumaan osallistumista ei rajoiteta. Tapahtumajärjestäjä voi halutesssaan järjestää pienimuotoista myyntitoimintaa kenttäalueella tapahtuman aikana. Tapahtuman järjestäjä vastaa myyntitoiminnan asianmukaisesta järjestämisestä ja huolehtii alueen siisteydestä tapahtuman päätyttyä.

 

Kuvaus

.

Päätös

Päätän, että Liisantorin kenttä on Porin Pelastakaa Lapset ry:n käytössä ajalla 20.8.2022 klo 10-17:30 yleisölle avoimen 100-vuotistapahtuman järjestämiseen ja tapahtuman järjestäjä voi halutessaan toteuttaa alueella.pienimuotoista myyntitoimintaa tai tarjota osallistujille syötävää ja juotavaa maksutta. Tarjoilupisteet tulee sijoittaa lähiliikuntapaikan hiekkatekonurmikenttäalueen ulkopuolelle. 

Tapahtuman järjestäjä vastaa alueen siisteydestä tapahtuman päätyttyä.

Tilan varaaja ja siellä tapahtuvan toiminnan järjestäjä huolehtii, että tapahtuman järjestämisestä terveysturvallisesti. Tapahtuman järjestäjän tulee ohjeistaa osallistujia hygienia- ja turvaohjeistusten osalta.

Allekirjoitus

Petteri Lahti,​ liikunta-​ ja nuorisoyksikön päällikkö,​ sivistystoimiala

Organisaatiotieto

Liikunta- ja nuorisoyksikkö