§ 51 Hinnastosta poikkeaminen, keskustan uimahalli, aamun ohjatut vesitreeniryhmät  ajalla 9.-31.1.2023

Lataa 

PRIDno-2021-3593

Päätöspäivämäärä

23.12.2022

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, liikunta- ja nuorisoyksikkö

Päätöksen peruste

Keskustan uimahallilla järjestetään liikunta- ja nuorisoyksikön liikuntapalveluiden toteuttamia ohjattuja vesiliikuntaryhmiä. Muiden vesiliikuntaryhmien ohella, ison altaan matalassa osassa järjestetään maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 7 alkaen vesitreeniä. Ohjattujen vesiliikuntatuntien osallistujamäärät ovat olleet koronapandemian jäljiltä laskusuunnassa.

Sivityslautakunta päätti kokouksessaan 23.11.2021 § 248 Liikunta- ja nuorisoyksikön hinnaston päivittämisestä 13.1.2022 alkaen. Päätökseen sisältyi keskustan uimahallin ohjattuja ryhmiä koskeva uudistus uimahallin pääsymaksun ja erillisen ohjausmaksun erottamisesta toisistaan. Tämän uudistuksen tarkoituksena oli helpottaa ja lisätä asiakkaiden osallistumista ryhmäliikuntatunneille, koska tällä tavoin asiakas voi halutessaan ostaa esimerkiksi sarjarannekkeen lisäksi yksittäisiä jumppia. Muissa uimalaitoksissa ohjatut vesiliikuntaryhmät sisältyvät uimahallin pääsymaksuun.

Vuodenvaihde on aikaa, jolloin tehdään suunnitelmia kunnon kohentamisesta ja liikkumisen lisäämisestä. Liikunta- ja nuorisoyksikkö haluaa kannustaa porilaisia liikkumaan ja toteuttaa tammikuun aikana kampanjan, jonka tavoitteena on osaltaan nostaa kuntalaisten liikunta-aktiivisuutta, lisätä tietoisuutta aiemmin uudistuneesta maksukäytännöstä ja aktivoida ihmisiä osallistumaan erityisesti näihin aamujen ohjattuihin vesitreeneihin. Normaali ohjausmaksu on ollut 13.1.2022 lähtien 2 euroa/ryhmä. Liikuntapalveluiden uusi kausi alkaa 9.1.2023 ja aamun vesitreenitunnit toteutetaan tammikuun ajan niin, että asiakkaalta ei veloiteta erillistä ohjausmaksua näiden maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina kello 7 alkavien vesitreeniryhmien osalta.  

 

 

Kuvaus

.

Päätös

Päätän, että keskustan uimahallissa poiketaan uimahallin normaalista hinnoittelusta maanantai-, keskiviikko- ja perjantaiaamuisin kello 7 alkavien ohjattujen vesitreenien osalta ajalla  9.-31.1.2023 päätöksen perusteluissa esitetyn mukaisesti. 

Allekirjoitus

Petteri Lahti, yksikön päällikkö, sivistystoimiala, liikunta- ja nuorisoyksikkö

Organisaatiotieto

Liikunta- ja nuorisoyksikkö