§ 30 Keskustan uimahallin vuorot 16.8.2022-1.6.2023

Lataa 

PRIDno-2022-1199

Päätöspäivämäärä

10.6.2022

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, liikunta- ja nuorisoyksikkö

Päätöksen peruste

Keskustan uimahallin vuorot ovat olleet haettavina 30.4.2022 mennessä. 

Monitoimialtaan vauvauintikäyttöön tuli hakemuksia kahdelta toimijalta. Anomukset olivat osittain päällekkäisiä ja näiden hakemusten osalta vuorot jaettiin edellisen vuoden tapaan niin, että kumpikin hakijoista sai yhden hakemansa pitkän vuoron. Monitoimiallas on yleisöuimareiden keskuudessa suosittu allas, joten varauksia altaaseen ei ole tarkoituksenmukaista lisätä. Monitoimiallas edellyttää valmistelutoimenpiteitä vauvauintia varten jo ennen vuoroa, joten altaaseen ei myönnetä vauvauintivuoroja päivä- tai ilta-aikaan yleisöuintiajan keskelle. 

Kuvaus

.

Päätös

Jaettu uintivuorot Keskustan uimahalliin 16.8.2022-1.6.2023 väliseksi ajaksi. 

Mikäli varatulla radalla on alle 10 uimaria, sille voidaan päästää yleisöstä nopeat uimarit mukaan (uimavalvojat päättävät). 
Aukioloaikojen ulkopuolella harjoittelevat seurat toimittavat tilavarauksiin vastuuvapauslomakkeen. 

Tilan varaaja ja siellä tapahtuvan toiminnan järjestäjä huolehtii, että tilojen käytössä noudatetaan aluehallintoviranomaisen asettamia rajoituksia osallistujamääriin sekä THL:n ja Porin kaupungin antamia ohjeistuksia turvaetäisyyksiin ja hygieniaan liittyen. Toiminnan järjestäjän tulee ohjeistaa osallistujia rajoituksien ja ohjeistusten osalta.

Päätökseen liittyvät alkuperäiset asiakirjat ovat nähtävissä Porin kaupungin sivistystoimialan tilavarauksissa, Tiedepuisto 4, C-rakennus, 3. krs klo 9-15. 

Lisätiedot:
tilavaraus@pori.fi tai petteri.lahti@pori.fi

Allekirjoitus

Petteri Lahti, liikunta- ja nuorisoyksikön päällikkö, sivistystoimiala

Organisaatiotieto

Yhteiset palvelut -yksikkö