§ 33 Maauimalan vuokraaminen 23.7.2022, Pori Cup/FC Jazz Juniorit ry

Lataa 

PRIDno-2022-3709

Päätöspäivämäärä

5.7.2022

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, liikunta- ja nuorisoyksikkö

Päätöksen peruste

Pori Cup on perinteikäs, jo vuodesta 2004 lähtien järjestetty juniorijalkapalloturnaus, joka kerää vuosittain ison joukon pelaajia ja joukkueita eri puolelta Suomea Poriin. Pelaajien mukana Poriin saapuu myös sekä joukkueiden toimihenkilöitä että pelaajien vanhempia. Turnauksen otteluita pelataan eri puolilla Poria sijaitsevilla kentillä. Sivistystoimialan liikunta- ja nuorisoyksikkö vuokraa tiloja sekä urheilu- että tapahtumakäyttöön. Kenttien käyttöoikeuden FC Jazz Juniorit ry on anonut normaalin vuorojakomenettelyn kautta sekä maauimalaa erilliseen, aukioloajan ulkopuolella tapahtuvaan uimatapahtumaan.

Kuvaus

FC Jazz Juniorit ry järjestää vuosittain Pori Cup -juniorijalkapalloturnauksen. Turnaukseen osallistuu kymmeniä joukkueita eri puolilta Suomea.

Päätös

Päätän, että Porin sivistystoimialan liikunta- ja nuorisoyksikkö vuokraa Porin maauimalan FC Jazz Juniorit ry:lle Pori Cupin uimatapahtuman järjestämistä varten 23.7.2022 klo 18-21. Vuokrattavien tilojen liikunta- ja nuorisoyksikön hinnaston mukainen kokonaisvuokra vuokra-ajalta on 123,00 € (sis. alv.). Tilavuokran lisäksi Porin Palveluliikelaitos laskuttaa vuokralaiselta erikseen tilojen lauantaina tehtävästä ylimääräisestä sekä lauantailta sunnuntaiaamuun siirtyvästä siivouksesta aiheutuvat kustannukset, arviolta 250-300 euroa (alv=0%).

Maauimalan käyttö tapahtuu maauimalan normaalien järjestyssääntöjen sekä alla eritellyn mukaisesti. Tilojen vuokraaja täyttää ja palauttaa liikunta- ja nuorisoyksikköön ennen vuokra-ajan alkua erillisen, tämän päätöksen mukana toimitettavan vastuuvapauslomakkeen, joka on maauimalan vuokraamisen ja käytön edellytyksenä. Vuokraaja sitoutuu huolehtimaan, että vuokra-aikana maauimalassa on vähintään kolme 18 vuotta täyttänyttä, ensiapu- ja pelastustaitoista uinninvalvojaa. Vuokraajan tulee huolehtia siitä, että maauimala on tyhjä vuokra-ajan päättyessä klo 21.

Allekirjoitus

Petteri Lahti, yksikön päällikkö, sivistystoimiala, liikunta- ja nuorisoyksikkö

Organisaatiotieto

Liikunta- ja nuorisoyksikkö