§ 26 Porin lukion kuulokehankinta

PRIDno-2022-2241

Päätöspäivämäärä

29.4.2022

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, opetusyksikkö

Päätöksen peruste

Kaikki tarjoukset täyttivät tarjouspyynnön kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset. Hankintaperusteena käytetään halvinta arvonlisäverotonta kokonaishintaa.

Kuvaus

Toisen asteen maksuttomuuden vuoksi opetusyksikkö hankkii lukiolaisille heidän tarvitsemansa opiskeluvälineet. Etenkin kielten opiskelun kannalta tietokoneisiin liitettävät ns. headsetit ovat välttämätön tarvike opiskelun kannalta. Porin ict-yksikkö on tehnyt minikilpailutuksen 380 kappaleesta Sennheiser SSC165 (3,5 mm plugi) -kuulokkeita. Tarjous kohdistui tiettyyn tuotteeseen, koska sitä on hankittu käyttöön jo aikaisemmin, ja näin pystytään tekemään hieman pienempi täydennyshankinta. Tarjoukset pyydettiin 21.4.2022 sähköpostitse kuudelta tarjoajalta (Dustin, Tietokeskus, Geomailer, Pihlajamaa, Atea ja Lyreco).  Yksi tarjoaja (Pihlajanmaa) ei antanut tarjousta määräaikaan 27.4.2022 mennessä, viisi tarjoajaa antoi tarjouksen. Annetut tarjoukset olivat tarjouspyynnön mukaisia, ja tuotteet ostetaan halvimman arvonlisäverottoman kokonaishinnan antaneelta tarjoajalta. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta, jonka ennakoitu enimmäisarvo oli alle 10 000 euroa. Minikilpailutuksen/hintatiedustelun hankintaperusteena oli halvin hinta.

Päätös

Päätetään edellä mainituin hintaperustein, että 380 kappaletta Sennheiser SSC165 (3,5 mm plugi) -kuulokkeita hankitaan Tietokeskukselta hintaan 10336,00€ (alv 0%).

Allekirjoitus

Taneli Tiirikainen, yksikön päällikkö, sivistystoimiala, opetusyksikkö

Organisaatiotieto

Yhteiset palvelut -yksikkö