§ 48 Vuokrasopimus välivarasto Ulasoorintie 4 Perusturva Jopi

Lataa 

PRIDno-2022-6042

Päätöspäivämäärä

9.11.2022

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, tilayksikkö

Päätöksen peruste

Välivaraston sijainti jatkokuljetuksissa ja yhtiö kuuluu kaupunki konserniin

Teknisen toimialan toimintasäännön mukaan ulkoa vuokrattujen toimitilojen päätösvalta on teknisen toimialan tilayksikön päälliköllä, kun vuosivuokra on alle 50 000,00 €/kk alv.0%

Kuvaus

Perusturvan työ-ja päivätoiminta yksikkö Jopi on muuttanut uusiin tiloihin 1.11.2022 alkaen ja toiminnassa alihankintöissä käytettävien erillaisten komponettien säilyttämiseen on vuokrattava välivarasto. Välivarasto komponenteille on vuokrattavissa kaupunki konserniin kuuluvalta yhtiöltä Porin Aikuiskoulutussäätiö.  Säätiön omistuksessa olevasta kiinteistöstä osoitteessa Ulasoorintie 4 vuokrataan noin 109 m2:n tila ja käyttäjät ovat todenneet tilan soveltuvan heidän varastointitarpeeseen. Tila vuokrataan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella 3 kuukauden molemminpuolisella irtisanomisajalla 1.11.2022 alkaen. Kokonaisvuokra on 900 €/kk alv.  0%. Tarvittaessa käyttäjän tulee järjestää tiloihin vaadittavat murtohälytin-ja kameravalvonta järjestelmät ja toiminnassa vaadittavat lukitukset.

Päätös

Päätän, että tila vuokrataan perusturvan työ-ja päivätoiminnan Jopi välivarastoksi esitetyn vuokrasopimusluonnoksen mukaisesti 1.11.2022 alkaen.

Allekirjoitus

Mikko Viitala tekninen toimiala tilayksikön päällikkö

Organisaatiotieto

Tilayksikkö