§ 152 Sitoutuminen Sarastia Oy:n digitointi- eli skannauspalvelun sopimukseen

Lataa 

PRIDno-2023-2349

Päätöspäivämäärä

16.6.2023

Päätöksen tekijä

Talous- ja hallintojohtaja

Päätöksen peruste

Perusteluina sitoutumisesta Sarastia Oy:n kilpailuttamaan digitointi- eli skannauspalvelun sopimukseen ovat:
-    yhteiskilpailutuksella saatavat volyymi ja prosessisäästöt
-    tuotevalikoima ja hinnoittelun hallittavuus
Konsernipalveluiden toimintasäännön mukaan talous- ja hallintoyksikön johtaja päättää hankinnoista 50.000 euroon asti.
 

Kuvaus

Sarastia Oy:n yhteishankintayksikkö kilpailuttaa ja neuvottelee omistajiensa puolesta puitejärjestelyjä ja hankintasopimuksia sekä vastaa sopimushallinnasta. Sarastia Oy on kilpailuttanut sähköisen arkistoratkaisun tiedonohjauksella ja asiakirjojen digitointi- eli skannauspalvelun 2022 316165. Sopimus sisältää kaksi osakokonaisuutta: 1. Sähköinen arkistoratkaisu tiedonohjauksella sekä 2. Asiakirjojen digitointi- eli skannauspalvelu. Porin kaupunki sekä hankintapalvelujen YTA- kunnat ovat olleet optioasiakkaina kilpailutuksessa. Sopimustoimittajiksi on valittu 1. CGI Suomi Oy ja 2. PunaMusta Oy.

Talous-ja hallintoyksikkö/asiakirjahallinto on valmistellut Porin kaupungin sitoutumisesta sopimukseen digitointi- eli skannauspalvelun osalta.

Porin kaupunki aloittaa skannauspalvelun käytön Teknisen toimialan infrasuunnittelun suunnitteluarkiston digitoinnista. Ensi vaiheessa tavoitteena on noin 6000 - 7000 asiakirjan digitointityö.

Päätös

Päätetään, että Porin kaupunki liittyy Sarastia Oy:n  ’Sähköinen arkistoratkaisu tiedonohjauksella ja asiakirjojen digitointi- eli skannauspalvelu 2022 316165’ -sopimuksen osakokonaisuuteen 2. Asiakirjojen digitointi- eli skannauspalvelu  ja että hankintapalvelut ilmoittaa sitoumuksen Porin kaupungin osalta Sarastia Oy:lle.

Allekirjoitus

Tuomas Hatanpää, talous- ja hallintojohtaja, Konsernipalvelut, talous- ja hallintoyksikkö

Organisaatiotieto

Talous- ja hallintoyksikkö