§ 25 Isojoenrannan Vuollejokisimpukoiden siirto, osuus D

Lataa 

PRIDno-2023-2658

Päätöspäivämäärä

12.7.2023

Päätöksen tekijä

Infrajohtaminen toimintayksikön esimies

Päätöksen peruste

Voidaan katsoa, että valitulla toimijalla on työhön vaadittava asiantuntijuus ja kalusto työn toteuttamiseksi. Lisäksi tarjous on kohtuullinen verraten urakan työmäärään.

Kuvaus

Porin kaupungin tulvasuojeluhankkeen puitteissa tehdään tulvapatojen perusparannuksia Isojoenrannalla tänä syksynä (osuus D). Korjauksen yhteydessä tehdään patoon alatasanne, joka paikoin leviää joelle päin. Porin kaupunki on hakenut Varsinais-Suomen Ely-keskukselta poikkeuslupaa vuollejokisimpukoiden suojelusta poikkeamiseen ja saanut poikkeusluvan.

Luvassa edellytetään, että alatasanteen alle jäävältä vesialueelta tulee kerätä vuollejokisimpukoita 20 tunnin ajan ja raportoida keräyksen tuloksista. Työt tulee aloittaa viikolla 33, jotta työ ehditään tekemään ennen rakennusurakan alkua. Hankinta toteutetaan suorahankintana. Tarjouksia työn toteuttamisesta pyydettiin kahdelta toimijalta. Vain yksi toimija jätti tarjouksen. Tarjouksen jätti Aava luontoselvitys Oy. Työ toteutetaan kokonaishintaurakkana ja urakkahinta on 9200 €.

 

Päätös

Päätetään tilata Aava luontoselvitys Oy:ltä 9.7.2023 päivätyn tarjouksen mukaisesti Porin Isojoenrannan vuollejokisimpukoiden siirron ja raportoinnin Kokemäenjoella hintaan 9 200 € (alv 0%). 

Allekirjoitus

Eija Riihimäki, Infrajohtamisen toimintayksikön esimiehen sijainen

Organisaatiotieto

Infrayksikkö