§ 7 Vaihtolava-alustaisen tienhoitoautomaatin hankinta

Lataa 

PRIDno-2023-3178

Päätöspäivämäärä

26.9.2023

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, infrayksikkö

Päätöksen peruste

Kaikki tarjoukset täyttivät tarjouspyynnön kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset.

Kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset

Hankinnan kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset on selvitetty tarkemmin liitteenä olevassa tarjouspyynnössä.

Kokonaistaloudelliset valintakriteerit

Halvin hinta.

Tarjousten arviointi ja vertailu

Koska tarjouksia oli vain yksi, varsinaista tarjousvertailua ei tehty. Hyväksytysti annettu tarjous on edullinen ja vastaa tilaajan tarpeita.

Liitteet 

Tarjouspyyntö ja tarjous.

Tarjousvertailu tulee viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 7 §:n 2 momentin mukaan julkiseksi vasta, kun sopimus on tehty. Tarjoajilla on kuitenkin asianosaisina oikeus saada tieto tarjousvertailusta. Tämän jälkeenkään eivät liikesalaisuuden piiriin kuuluvat tiedot ole julkisia. Tarjotun palvelun kokonaishinta ei kuitenkaan ole liike- tai ammattisalaisuus.

Kuvaus

Porin kaupungin teknisen toimialan logistiikka on pyytänyt tarjouksia vaihtolava-alustaisesta tienhoitoautomaatista kuorma-autoon. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta. Hankinta toteutettiin avoimella menettelyllä ja tarjouspyyntö julkaistiin Pienhankintapalvelu.fi/Pori –portaalin kautta 6.9.2023. Tarjousaika päättyi 25.9.2023 klo 12.00. Tarjouskilpailun valintaperusteena oli halvin hinta.

Määräaikaan mennessä tarjouksia tuli yksi: Arctic Machine Oy.

Päätös

Teknisen toimialan toimintasäännön 3 §:n nojalla yksikön päällikkö päättää suunnittelu-, urakka-, hankinta- ja palvelusopimukset, kun arvo on enintään 200 000 euroa. Päätetään edellä mainituin perustein, että kuorma-autoalustainen tienhoitoautomaatti kuorma-autoon hankitaan Arctic Machine Oy:ltä.

Allekirjoitus

Toni Haapakoski, yksikön päällikkö, tekninen toimiala, infrayksikkö

Organisaatiotieto

Infrayksikkö