Nuorisovaltuusto, kokous 28.9.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 148 Koulutusta esiintymiseen

PRIDno-2023-3608

Perustelut

Nuvalaisilta on tullut toive liittyen eiintymiskoulutukseen. Kyseinen koulutus olisi hyödyllinen, jotta oppisi puhumaan isommankin yleisön olevan paikalla ja meille on myös tullut muutamia kertoja ehdotuksia paneeleista. Näihin kukaan ei kuitenkaan ole halunnut lähteä, sillä valmistautuminen paneeliin ja esiintyminen / puhuminen siellä on jännittävää. Esiintymiskoulutus voisi lopettaa tämän jännityksen tunteen, kun tietää saaneensa koulutusta juuri isommalle määrälle ihmisiä pumumista varten ja täten uskaltaa rohkeasti lähteä mukaan juuri esimerkiksi paneeleihin. Voisimmekin kartoittaa mahdollisuuksia ostaa joltain luotettavalta taholta Nuorisovaltuustollemme esiintymiskoulutusta.

Ehdotus

Päätetään ostaa joltain luotettavalta taholta esiintymiskoulutus tai muu vastaava koulutus,

Päätös

Päätimme että Riikka Kataja kysyy MLL:tä (Mannerheimin Lastensuojeluliitolta) olisiko mahdollista saada esiintymis koulutusta.


Muutoksenhaku

Kunnallisen viranhaltijalain (Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 304/2003) 50 §:n 2 momentin mukaan viranhaltija, joka on jäsenenä yhdistyksessä, joka voi panna vireille tätä päätöstä koskevan asian työtuomioistuimessa, tai jäsenenä edellä mainitun yhdistyksen alayhdistyksessä, ei saa hakea tähän päätökseen muutosta oikaisuvaatimuksella, eikä valituksella, eikä saattaa asiaa hallintoriita-asiana ratkaistavaksi siltä osin, kun päätös koskee virka- ja työehtosopimuksen soveltamista ja tulkintaa. Samaa sovelletaan myös työsopimussuhteiseen työntekijään.