§ 17 Jätevedenpuhdistamoiden automaatiojärjestelmien varaosien hankinta

Lataa 

PRIDno-2023-3204

Päätöspäivämäärä

30.8.2023

Päätöksen tekijä

Laitospäällikkö

Päätöksen peruste

Kaikki tarjous täyttivät tarjouspyynnön kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset. Tarjoushinta on hyväksyttävissä tarjottu osakokonaisuus huomioiden.

Hankinnan kokonaisarvo alittaa erityisalojen hankintalain kynnysarvon.

Porin Vesi, liikelaitoksen laitospäällikön toimivalta asiassa perustuu Pori Vesi, liikelaitoksen toimintasäännön 16.8.2021 kohtaan 7.

Osat tulee tilata laitosten automaatiojärjestelmän toiminnan varmuuden parantamiseksi.

Kuvaus

Jätevedenpuhdistamoiden automaatiojärjestelmissä on käytetty Omronin valmistamia automaatio-osia. Käytössä olevan sarjan laitteet on hankittu 2000-luvulla.

Omron on ilmoittanut lopettavansa osassa järjestelmiä käytettyjen, tietyn tuotelinjan, osien valmistamisen vuoden 2023 aikana.

Porin Vesi, liikelaitos on kartoittanut varaosatarpeen ja pyytänyt tarjouksen tarvittavista varaosista Insta Automation Oy:ltä, joka on Porin Veden jätevedenpuhdistuksen automaatiojärjestelmän toimittaja sekä sen huolto- ja ylläpitoyritys.

Nyt tilattavilla varaosilla pyritään varmistamaan laitosten toiminta lähivuosien aikana.

Päätös

Päätetään edellä mainituin teknisin ja kokonaistaloudellisin perustein, että tilataan jätevedenpuhdistamoiden automaatiojärjestelmän varaosia tarjouksen 53810 81320 29.8.23 ja tarjouksen liitteen 1 mukaisesti Insta Automation Oy:ltä hintaan 15.676,00 €/ alv 0%

Allekirjoitus

Teppo Tapiainen, laitospäällikkö, Porin Vesi, liikelaitos

Organisaatiotieto

Porin Vesi