§ 9 2 kappaletta traktorin teliperävaunuja

Lataa 

PRIDno-2023-3510

Päätöspäivämäärä

17.10.2023

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, infrayksikkö

Päätöksen peruste

Kaikki tarjoukset täyttivät tarjouspyynnön kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset.

Kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset

Hankinnan kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset on selvitetty tarkemmin liitteenä olevassa vertailutaulukossa ja tarjouspyynnössä.

Kokonaistaloudelliset valintakriteerit

Halvin hinta

Tarjousten arviointi ja vertailu

Tarjousvertailun perusteella halvimman tarjouksen antoi Turun Konekeskus Oy 

Liitteet 

Tarjouspyyntö ja tarjouksista laadittu vertailutaulukko

Tarjousvertailu tulee viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 7 §:n 2 momentin mukaan julkiseksi vasta, kun sopimus on tehty. Tarjoajilla on kuitenkin asianosaisina oikeus saada tieto tarjousvertailusta. Tämän jälkeenkään eivät liikesalaisuuden piiriin kuuluvat tiedot ole julkisia. Tarjotun palvelun kokonaishinta ei kuitenkaan ole liike- tai ammattisalaisuus.

Kuvaus

Porin kaupungin teknisen toimialan infrayksikkö on pyytänyt tarjouksia kahdesta traktorin teliperävaunusta. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta. Hankinta toteutettiin avoimella menettelyllä ja tarjouspyyntö julkaistiin Pienhankintapalvelu.fi/Pori –portaalin kautta 25.9.2023. Tarjousaika päättyi 16.10.2023 klo 12.00. Tarjouskilpailun valintaperusteena oli halvin hinta.

Määräaikaan mennessä tarjouksen antoivat: Hankkija Oy, Kurikan Hyväkone Oy, Turun Konekeskus Oy ja Wihuri Oy Tekninen Kauppa.

 

Päätös

Teknisen toimialan toimintasäännön 3 §:n nojalla yksikön päällikkö päättää suunnittelu-, urakka-, hankinta- ja palvelusopimukset, kun arvo on enintään 200 000 euroa. Päätetään edellä mainituin perustein, että 2 kappaletta traktorin teliperävaunuja hankitaan Turun Konekeskus Oy:ltä.

Allekirjoitus

Toni Haapakoski, yksikön päällikkö, tekninen toimiala, infrayksikkö

Organisaatiotieto

Infrayksikkö