Nuorisovaltuusto, kokous 19.10.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 174 Luottamustoimien täyttäminen

PRIDno-2023-3866

Perustelut

Ida-Sofia Poussa on hakenut eroa nuorisovaltuustosta. Täten hänen luottamustoimensa pitää antaa muille tällä hetkellä toiminnassa mukana oleville Nuorisovaltuuston jäsenille. 

Valitaan uusi varasihteeri. Tällä hetkellä sihteerinä toimii Noa Stenros.

Valitaan uusi tiedottaja. Tähän asti varatiedottajana on toiminut Mirella Keto. Tiedotustiimin jäseninä on tällä hetkellä Joonatan Juntunen, Noa Stenros ja Veikka Arola.

Valitaan uusi keskustan nuvakummi. Muita nuvakummeja ovat tällä hetkellä Mirella Keto, Joonatan Juntunen ja Noa Stenros.

Valitaan uusi häirintäyhdyshenkilö.

 

Ehdotus

Täydennetään luottamustoimet.

Päätös

Päätimme luottamustoimiin seuraavat henkilöt:

- Varasihteeri: Robert Poussa

- Tiedottaja: Mirella Keto

- Varatiedottaja: Robert Poussa (Mirella Kedon tilalle)

- Keskustan nuvakummi: Ronja Jokimäki

- Häirintäyhdyshenkilö: Ava Vuorenpää

Tiedoksi

Merita Pajunen, Helpdesk, viestintä

Muutoksenhaku

Kunnallisen viranhaltijalain (Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 304/2003) 50 §:n 2 momentin mukaan viranhaltija, joka on jäsenenä yhdistyksessä, joka voi panna vireille tätä päätöstä koskevan asian työtuomioistuimessa, tai jäsenenä edellä mainitun yhdistyksen alayhdistyksessä, ei saa hakea tähän päätökseen muutosta oikaisuvaatimuksella, eikä valituksella, eikä saattaa asiaa hallintoriita-asiana ratkaistavaksi siltä osin, kun päätös koskee virka- ja työehtosopimuksen soveltamista ja tulkintaa. Samaa sovelletaan myös työsopimussuhteiseen työntekijään.