§ 1 Muutos kaupallisen kalastajan kalastusoikeuteen

Lataa 

PRIDno-2022-410

Päätöspäivämäärä

13.2.2024

Päätöksen tekijä

yksikön päällikkö, ympäristösuunnitteluyksikkö

Päätöksen peruste

Porin kaupungin kalastusmääräykset 1.1.2024

Kuvaus

Kaupallinen kalastaja Peitetty on ilmoittanut luopuvansa kahden (2) isorysän pyydyspaikasta Uniluodossa ja hakee kahta (2) uutta isorysän pyydyspaikkaa Eteläselältä. Rysät ovat enintään kaksi metriä korkeita ja rysien aidat ovat enintään 50 metriä pitkiä. Haetut pyydyspaikat sijaitsevat Iso-Katavan eteläpuolella Santaviikissä ja Kumpelikarin läheisyydessä. Pyydyspaikkojen sijainnit on esitetty tarkemmin hakemuksen liitteenä olevassa kartassa.

Päätös

Elinvoima- ja ympäristölautakunta tekee Peitetty kanssa vuokrasopimuksen kahdesta (2) isorysän pyydyspaikasta 31.12.2026 asti. Pyydyspaikat sijaitsevat Iso-Katavan eteläpuolella Santaviikissä ja Kumpelikarin läheisyydessä. Pyydyspaikat on esitetty päätöksen liitteenä olevassa kartassa. Uusi vuokrasopimus korvaa 2.3.2022 allekirjoitetun vuokrasopimuksen.

Isorysän vuokran suuruus on 75 euroa/ pyydys/ vuosi. Elinvoima- ja ympäristölautakunta voi muuttaa lupamaksuja kesken sopimuskauden.

Vuokrasopimus on allekirjoitettavissa oikaisuvaatimusajan päätyttyä eli 6.3.2024 Porin kaupungin asiakaspalvelussa Porin Leijonassa, os. Yrjönkatu 6 (avoinna ma 10-16, ti-to 8-16, pe 8-15).

 

Käsittelymaksu ja sen määräytyminen:

Tästä lupapäätöksestä perittävä maksu on 60 euroa. Maksu perustuu Porin kaupungin elinvoima- ja ympäristölautakunnan 13.12.2023 hyväksymään ympäristönsuojeluviranomaisen taksaan.

Allekirjoitus

Seppo Salonen, yksikön päällikkö, Elinvoima- ja ympäristötoimiala, ympäristösuunnitteluyksikkö

Organisaatiotieto

Ympäristösuunnitteluyksikkö