§ 3 Luotsinmäen keskuspuhdistamon yhden dispersiovesisäiliön uusiminen

Lataa 

PRIDno-2024-661

Päätöspäivämäärä

13.2.2024

Päätöksen tekijä

Laitospäällikkö

Päätöksen peruste

Porin Vesi, liikelaitoksen laitospäällikön toimivalta asiassa perustuu Pori Vesi, liikelaitoksen toimintasäännön 16.8.2021 kohtaan 7.

Tarjouksen kokonaissumma alittaa erityisalojen hankintalain kynnysarvon.

Dispersiovesisäiliön hinta on 9.880,00€/alv 0%.

Asennustyöt veloitetaan toteuman mukaisesti yksikköhinnoilla.

Tarjous on hinnaltaan ja ehdoiltaan hyväksyttävissä ja se täyttää tarjouspyynnön kelpoisuus ja vähimmäisvaatimukset.

Kustannus uusinnasta kuuluu Kiinteistö Oy Luotsinmäen puhdistamolle, koska yhtiö vastaa Luotsinmäen keskuspuhdistamon laitteistoista ja niiden uusinnoista.

Kuvaus

Luotsinmäen keskuspuhdistamolla viimeisenä jäteveden käsittelyvaiheena on flotaatio.

Flotaatiossa hienoaineen poistamiseksi käsiteltävään jäteveteen syötetään dispersiovettä, joka on veden ja paineilman seosta. Dispersioveden valmistusta varten flotaatiossa on kahdeksan säiliötä. Näistä säiliöistä yhden on havaittu vuotavan. Vuodot ovat sellaisia että niiden korjaaminen ei ole mahdollista ja säiliö tulee uusia.

Porin Vesi, liikelaitos on pyytänyt tarjousta laitteiston toimittaneelta Fenno Water Ltd Oy:ltä uudesta säiliöstä asennettuna käyttöpaikalleen. Fenno Water on tarjonnut säiliötä asennettuna tarjouksella FWS2024-13.

Fenno Water on tarjonnut säiliön kiinteään hintaan ja asennustyötä toteuman mukaisesti veloitettavaksi. Asennustyölle on annettu tuntihinnat. Asennustyön aika-arvio on 2-3 työpäivää kahdelta asentajalta.

 

Päätös

Päätetään edellä mainituin kokonaistaloudellisin ja teknisin perustein, että tilataan flotaation dispersiovesisäiliö Fenno Water Ltd Oy:ltä hintaan 9.880,00 €/ Alv 0% ja asennustyö tuntihinnalla, asennustyö laskutetaan toteuman mukaan tarjouksen FWS2024-13 mukaisesti.

Allekirjoitus

Teppo Tapiainen, laitospäällikkö, Porin Vesi, liikelaitos

Organisaatiotieto

Porin Vesi