§ 9 Lingon 1 logiikan päivitys

Lataa 

PRIDno-2024-1021

Päätöspäivämäärä

12.3.2024

Päätöksen tekijä

Laitospäällikkö

Päätöksen peruste

Porin Vesi, liikelaitoksen laitospäällikön toimivalta asiassa perustuu Pori Vesi, liikelaitoksen toimintasäännön 16.8.2021 kohtaan 7.

Tarjouksen kokonaissumma alittaa erityisalojen hankintalain kynnysarvon.

Tarjous on hinnaltaan ja ehdoiltaan hyväksyttävissä ja se täyttää tarjouspyynnön kelpoisuus ja vähimmäisvaatimukset.

Kuvaus

Luotsinmäen keskuspuhdistamon lingon 1 ohjaukseen käytettävän logiikan ja ohjauspaneelin varaosia ei enää ole saatavilla ja ko. osat tulee uusia.

Linkoa käytetään jätevesilietteen kuivaukseen ennen sen kuljetusta jatkokäsittelyyn sopimuskumppanille. Linkoja on kaksi kappaletta, ja niiden toiminta on kriittinen osa puhdistamon toimintaa.

Porin Vesi, liikelaitos on pyytänyt tarjousta kyseisen lingon logiikan uusimisesta lingon valmistaneelta Alfa Laval Nordic Oy:ltä.

Alfa Laval on tarjonnut logiikan uusimistyötä tarjouksellaan O-240304-00636 versio 2 seuraavasti:

Uusittavat osat tarjouksen mukaan kiinteällä hinnalla 33.639,00 €/Alv 0%. 

Asennustyölle on annettu tuntihinta, joka veloitetaan toteuman mukaisesti. Lisäksi veloitetaan matka- ja majoituskulut. Työn arvioitu kesto on kolme työpäivää.

Päätös

Lingon 1 logiikan päivitys tilataan edellä mainituin perustein Alfa Laval Nordic Oy:ltä seuraavasti, tarjouksen O-240304-00636 versio 2 mukaisesti:

Uusinnassa tarvittavat osat kiinteään hintaan 33.639,00 €/Alv 0% ja asennustöiden veloitus toteuman mukaisesti. Lisäksi veloitetaan matka- ja majoituskulut. 

Allekirjoitus

Teppo Tapiainen, laitospäällikkö, Porin Vesi, liikelaitos

Organisaatiotieto

Porin Vesi