§ 22 Hankinta, Kaarisillan koulun tiskipöytä hanoineen ja asennuksineen

Lataa 

PRIDno-2024-753

Päätöspäivämäärä

14.3.2024

Päätöksen tekijä

Porin palveluliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Kaarisillan koulun palvelukeittiön GN-astioiden esipesuun tarkoitettu tiskipöytä on tähän toimintaan soveltumaton ja on perusteltua hankkia uusi isolla altaalla ja tarvittavilla hanoilla varustettu uusi tiskipöytä. Uuden tiskipöydän hankinta sujuvoittaa toimintaa ja parantaa myös työvaiheen ergonomiaa.

Kuvaus

Kaarisillan koulussa toimii Palveluliikelaitoksen palvelukeittiö. Kaarisillan koulussa on oppilaita noin 500, eli kyseessä on iso palvelukeittiö. Keittiössä käsitellään ja pestään paljon GN-astioita ja niiden pesemiselle ei ole kunnon pesumahdollisuuksia ja nykyinen tiskipöydän allas on ihan liian pieneksi mitoitettu tähän toimintaa. Uuden isolla altaalla varustetun tiskipöydän ja siihen tarvittavien hanojen hankinta on täten perusteltua.

Päätös

Päätän, että hankitaan tiskipöytä Restec Oy:ltä saadun tarjouksen mukaisesti, sekä hana ja mahdolliset asennustyöt sopimustoimittajilta.

Hinta: Tiskipöydät n. 2000€ ja kokonaiskustannusarvio n.3000€ (arvio)

 

Palveluliikelaitoksen toimintasännön §3 määrittelee liikelaitoksen johtajan tehtävät. Johtaja päättää johtokunnan hyväksymien yleisten perusteiden mukaisesti tavarahankinnoista 100 000 euroon saakka.

Allekirjoitus

Jani Sundell, johtaja Porin Palveluliikelaitos

Organisaatiotieto

Porin palveluliikelaitos